Zoeken

Sluit zoeken
graphic by Benjamin Migsch

Modeshow 'Summer Memories', gepresenteerd door Fynnandmathis op 29 oktober om 15u. Wegens omstandigheden is dit evenement verplaatst naar de tennishal.

Een alternatieve benadering van mode

Summer Memories is een modeshow gepresenteerd door Fynnandmathis. De sfeer wordt gezet voor een melancholische maar speelse terugblik op ieders herinneringen aan de zomer. Alle looks worden exclusief gestyled op basis van reeds bestaande kleding, waarbij de grenzen worden verkend van waar kledingstukken voor kunnen worden gebruikt. Fynnandmathis doet onderzoek naar een alternatieve benadering van mode, waarbij ze tot doel hebben gedachten over consumptie te inspireren en zelfonderzoek aan te moedigen door middel van styling en kleding.

Over Fynnandmathis

FYNNANDMATHIS is een modeontwerpduo bestaande uit Fynn Herlinghaus (25, Duitsland) en Mathis Hadji (22, Frankrijk), twee alumni van de Design Academy Eindhoven.
Voor hen is mode geen door de industrie beheerste zaak, maar een cultureel fenomeen dat voortkomt uit mensen en hun dagelijkse kledinggedrag. Door bestaande kleding te stylen en nauw samen te werken met gemeenschappen creëren ze evenementen waarin mode werkt als een instrument dat uitwisseling en empowerment mogelijk maakt.