Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

EXPERIENCE THE POWER OF NATURE

Ervaar het Biophilic Design concept met uw zintuigen.

Biophilic Design Experience — © Be-Max Office Concepts

Bij ons kunt u diverse unieke activiteiten beleven die al uw zintuigen prikkelen en inspireren. Het Biophilic Design concept is gebaseerd op honderden studies en u heeft nu de kans om op een unieke manier kennis te maken met dit onderwerp.

Biophilic Design en de zintuigen

Biophilic Design herstelt de connectie tussen mens en natuur in een omgeving om het welzijn van de mens te bevorderen. Dit ontwerpconcept gebruikt natuurlijke elementen en patronen om een ruimte te creëren die uitnodigend en rustgevend is. De menselijke zintuigen spelen hierbij een cruciale rol. Je ervaart de natuur door je zintuigen. Gedurende DDW vertellen wij u meer over Biophilic Design en kunt u het concept ervaren via de zintuigen en zijn er diverse activiteiten waar u aan kunt deelnemen.

Bezoek ons, want....

- er is een VR-beleving die u niet wilt missen! Ga op avontuur in een andere wereld en ervaar hoe het Biophilic Design tot leven komt.
- wij laten u diverse natuurlijke geuren ervaren die bepaalde invloeden op mensen hebben vanuit de neurowetenschap. Er wordt bijvoorbeeld in het casino bij winst een bepaalde geur verspreid, waarom? Bezoek ons!
- u kunt het Biophilic Design geheim ontdekken, wij vertellen u alles!
- u kan zich laten inspireren door de verschillende materialen en Biophilic Design projecten door onze interieurarchitecten.
- we hebben iets lekkers!
- er zijn diverse trainingen en lezingen, over duurzaam reizen/wonen/werken, interieurontwerpen, Biophilic Design, etc.

Kortom dit wilt u niet missen!

Play video

Over Be-Max Office Concepts

Be-Max Office Concepts speelt in op de behoeftes, trends en ontwikkelingen binnen de kantooromgeving. Middels concepten willen we uw kennis vergroten en u inspireren tot de meest innovatieve en creatieve oplossingen binnen een kantoorinrichting.

Bij elk concept adviseren wij slimme en unieke oplossingen van onze kantoormeubelmerken Mikomax (Hushoffice) en Bejot. Wie zegt dat kantoormeubelen saai zijn, kent deze merken nog niet!
Biophilic Design Experience — © Be-Max Office Concepts