Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Bench 01 - Woven Bench

Een eigentijdse bewerking van het traditionele Deense Weven dat moderne materialen combineert met klassieke houtbewerkingstechnieken.

Bench 01 - Ash & Moss — © On a hazy morning

Bench 01 is een samenwerking tussen het verleden en de nabije toekomst. Eindeloos aanpasbaar, het ontwerp stelt je in staat om te genieten van het vakmanschap van traditioneel meubelmaken met de flexibiliteit van moderne materialen.

Comfort & Kleur

Deense Weeftechniek is een tijdloze methode in de meubelmakerij, maar het papierkoord dat traditioneel wordt gebruikt, brengt visuele en praktische beperkingen met zich mee.

Bench 01 maakt gebruik van duurzaam katoenen macramékoord om comfort en flexibiliteit te bieden in het ontwerpproces, waardoor de klant de bank kan aanpassen met een oneindig kleurenpalet.

Over Nature Boy Carpentry

Nature Boy Carpentry is Daniel Padwick, een in Groot-Brittannië geboren houtbewerker gevestigd in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2022 aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC), richtte Daniel Nature Boy Carpentry op als een meubelontwerpstudio die zich specialiseert in fijn houten meubels.

Geïnspireerd door midcentury modern en hedendaags design, gebruikt Daniel tijdloze houtbewerkingstechnieken om prachtig vervaardigde meubels te creëren die comfort en charme toevoegen aan elke omgeving.

Bench 01 - Cherry Blossom — © On a hazy morning

Bench 01 - Mahogany & Mustard — © Osmo Nederland

Bench 01 - Cherry Blossom - Detail — © On a hazy morning

Bench 01 - Ash & Moss - Detail — © On a hazy morning

Partners