Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Unleashing the Potential of Spatial Computing

Een ontwerpworkshop om te praten over alternatieve toekomsten en het creƫren van artefacten.

Envisioning the future with Spatial Computing ā€” Ā© This image was generated with ChatGPT

Spatial computing brengt digitale en fysieke werelden samen, waardoor gebruikers naadloos met computers kunnen interageren. Ondanks het potentieel blijft er een kloof bestaan tussen belofte en realiteit. Samen zullen we creatieve ideeƫn verkennen, verborgen kansen ontdekken en de toekomst vormgeven.

Ga op Ontdekkings- en Innovatiereis

Dompel jezelf onder in een 2 uur durende workshop die is ontworpen om creatieve ideeƫn te ontketenen voor het benutten van ruimtelijke computing technologie. Ons begeleide, stapsgewijze proces zal:

1. De componenten van een ruimtelijke computing-apparaat onderzoeken en de input en output in kaart brengen die het activeert of ontvangt om het volledige potentieel te begrijpen.
2. Gaten identificeren tussen huidig gebruik en toekomstige mogelijkheden, waarbij nieuwe kansen worden onthuld.
3. Je begeleiden bij het prototypen van ideeƫn die de mogelijke toekomst mogelijk maken, en de beperkingen overwinnen of zelfs omkeren.

Tijdens deze reis zullen we niet alleen innovatieve ideeƫn ontdekken, maar ook inzichten verwerven in onze eigen wensen en behoeften bij het omgaan met ruimtelijke computing.

Wie Zou Deze Workshop Moeten Bijwonen?

Ben je gefascineerd door het potentieel van opkomende technologieƫn om onze toekomst vorm te geven? Ben je benieuwd hoe speculatieve ontwerpworkshops innovatie binnen jouw organisatie kunnen aanwakkeren? Dan is deze sessie voor jou! We verwelkomen individuen met diverse expertise, perspectieven en ervaringen om onze discussies te verrijken en ons collectieve inzicht in de toekomst van ruimtelijke computing te verdiepen.

Beveilig je plek!

Deze workshop vereist voorafgaande registratie om een optimale ervaring voor alle deelnemers te garanderen. Gebruik de onderstaande link om je plek te reserveren. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met alle details die je nodig hebt om samen met ons de toekomst van ruimtelijke computing opnieuw vorm te geven.

Link: https://87ztx31ae5s.typeform.com/to/tnqzL6xY

Over Concipere Studio

Concipere Studio is een onafhankelijk designonderzoekstudio gevestigd in Den Haag en Seoul. Gebaseerd op participatieve ontwerpmethoden zoals contextmapping, onderzoek door middel van design, en co-creatie, helpen we klanten om creativiteit te ontketenen en verborgen waarde te ontdekken.