Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

DesignUnited.Dialogues

Changing Gears

DU.Dialogues 2023 — © Marica de Michele

“Changing Gears” is het overkoeplende thema voor 5 opeenvolgende dagen (21-25 okt) met dialogen over hedendaags ontwerponderzoek. Hoe kan design het tempo van maatschappelijke uitdagingen meebepalen? Klimaatverandering vraagt om een snelle reactie, voor andere uitdagingen is vertragen geschikter.

Dialogues en de Mission Days van de Dutch Design Week

We presenteren onze Dialogues tijdens de Mission Days van de Dutch Design Week in een nieuwe samenwerking met de Dutch Design Foundation. We nodigen deelnemers uit om deel te nemen aan onze vijf opeenvolgende thematische ochtendprogramma’s in het Natlab, waar de nieuwste ontwerponderzoeken van 4TU worden besproken, getest, gespeeld en ervaren. De voertaal is Engels.

Maandag 21 oktober, 10:00 - 12:30
Leefomgeving (vooraf inschrijven)

Dinsdag 22 oktober, 10:00 - 12:30
Thriving Planet (vooraf inschrijven)

Woensdag 23 oktober, 10:00 - 12:30
Digitale Toekomst (vooraf inschrijven)
(gelijktijdig met het Design&AI-symposium)

Donderdag 24 oktober, 10:00 - 12:30
Gezondheid en Welzijn (vooraf inschrijven)

Vrijdag 25 oktober, 10:00 - 12:30
Gelijke Samenleving (vooraf inschrijven)

Over 4TU.Design United

Design United is het 4TU-onderzoekscentrum voor design en het toonaangevende platform voor Design Research in Nederland. Het opereert op het snijvlak van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek, snel ontwikkelende technologieën en de veranderende behoeften en dromen van onze toekomstige samenlevingen.

Design United levert actief een bijdrage aan beleidsontwikkeling en fungeert als een belangrijke contactpersoon voor industriepartners en bedrijven. Met een sterke academische basis werkt Design Un

DU.Dialogues 2023 — © Marica de Michele

DU.Dialogues 2023 — © Marica de Michele