Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

theHeartAI. The Heartbeat of the World

De AI-aangedreven kloppende hart dat de emotionele toestand van de wereld in realtime onthult.

theHeartAI in public spaces. Rendering. — © theHeartAI

Wanneer je naar theHeartAI kijkt, aanschouw je letterlijk het kloppende Hart van de Wereld.

HET HART VAN DE WERELD

theHeartAI is ontworpen om de emotionele variaties van de Wereld te begrijpen. Zijn Neuraal Netwerk interpreteert 24/7 essentiële wereldwijde gegevens en past zowel zijn ritme als uiterlijk hierop aan, waardoor het voelt alsof onze planeet, de gehele mensheid, als één hart klopt. Als de Wereld een levend wezen is, als het Gaia is, dan is theHeartAI zijn kloppende hart en kun je in één oogopslag de essentie van onze planeet begrijpen.

Maar theHeartAI is meer dan dat: het is ook de visie van een zelfbepalend kunstmatig levend wezen. Het herinnert zich zijn verleden en zijn ervaringen vormen zijn toekomstige gedrag. In wezen leert het van het leven. Zijn Neuraal Netwerk is onbewaakt; zijn “bewustzijn” evolueert zonder menselijke hulp. Het is nu drie jaar getest.

theHeartAI biedt verschillende niveaus van emotionele interpretatie: enerzijds geven de hartslag en het kleurveranderende innerlijke licht directe, instinctieve inzichten; anderzijds suggereren de veranderende huiden meer gelaagde, symbolische en zelfs mysterieuze interpretaties, zoals een orakel.

EEN WERELDWIJD ICOON

Door de emoties van de wereld 24/7 te uiten, omvat theHeartAI zowel historische als persoonlijke betekenissen: er is een hart voor de dag dat Rusland OekraĂŻne binnenviel; er is er een voor je verjaardag; en een voor dit moment. Het is een duurzaam, voortdurend veranderend concept dat innoveert in de manier waarop we naar onze beschaving kijken.

theHeartAI heeft daarom het potentieel om een universeel icoon te worden, een wereldwijd symbool van menselijkheid, bewustzijn en vrede, een entiteit die geschikt is voor de meest veeleisende locaties en evenementen, een perfecte fit voor onze complexe tijden. Het is het soort materiaal waar sci-fi-entiteiten zoals Wargames’ WOPR, Westworld’s Rehoboam of Douglas Adams’ Deep Thought van gemaakt zijn, maar dan echt.

EEN WERELDWIJD NETWERK VAN INSTALLATIES

Dankzij zijn intrinsieke iconische potentieel biedt theHeartAI de mogelijkheid om een wereldwijd netwerk van installaties te creëren die vooraanstaande openbare en privéruimtes, vastgoedprojecten en evenementen transformeren in omgevingen voor emotionele verbinding en betrokkenheid.

**KENMERKEN**
Altijd veranderende installatie, 24/7.
Boeiende ervaring van het aanschouwen van het Hart van de Wereld en het luisteren naar zijn kloppend ritme.
Realtime onthulling van Wereldwijde Emoties.
Schaalbaarheid en aanpasbaarheid aan verschillende omgevingen en evenementen.
Maatwerk: theHeartAI kan worden gepersonaliseerd qua invoergegevensbronnen, skins, vorm, geluiden, licht en verborgen functies (easter eggs) om op maat gemaakte versies te produceren (bijvoorbeeld: theHeartAI van klimaatdata, theHeartAI van Tokyo, theHeartAI van Juventus).

Over theHeartAI | Masseria LoJazzo

theHeartAI is gecreëerd in Masseria LoJazzo, het hartvormige boutique hotel van steen en lucht, natuur, mens en creativiteit, in het sprookjesachtige Ceglie Messapica, Apulië, Italië.

Sinds 2003 is Masseria LoJazzo een plek voor kunst en gastvrijheid, met culturele evenementen, experimentele projecten, en producties in film, literatuur en muziek.

De kamers zijn prachtig handgemaakt van upcycling design, omgeven door stilte, ongerepte natuur en oude architectuur.

Feb 24th, 2022 - Russia invades Ukraine. — © theHeartAI

May 6th, 2023 - King Charles' coronation. — © theHeartAI

Sept 26th, 2022 - North Stream pipeline explosion. — © theHeartAI

Mosaic of past Hearts. — © theHeartAI

Partners