Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Archief DDW24

NACHO CARBONELL X MYCELIUM CONCEPTS & EDWIN VINKE

Kitchen at Mycelium Concepts

Exclusive Dinner during Dutch Design Week: 24, 25 & 26 October

Join us for three evenings as we transform Nacho Carbonell’s workshop into a unique dining experience, in collaboration with 2-Michelin-star chef Edwin Vinke and Mycelium Concepts.

samenwerking - Over Edwin Vinke- Over M

**Exclusief Diner**

Tijdens Dutch Design Week 2024 zullen we de werkplaats van de internationaal bekende ontwerper Nacho Carbonell omtoveren tot een exclusieve eetervaring. Op 24, 25 en 26 oktober verwelkomen we elke avond 20 gasten voor een unieke culinaire reis die design en gastronomie combineert.

In samenwerking met de bekroonde tweesterrenchef Edwin Vinke en Gijs Bruurs van Mycelium Concepts creëren we een speciaal menu, geïnspireerd op de innovatieve ontwerpen van Nacho Carbonell en een mix van Spaanse en Nederlandse keuken. Dit unieke diner legt de nadruk op creativiteit, duurzaamheid en verfijnde smaken en biedt onze gasten een onvergetelijke ervaring.

**Edwin Vinke**

Als de creator van het met twee Michelin-sterren bekroonde restaurant De Kromme Watergang staat Edwin Vinke bekend om zijn seizoensgebonden keuken, waarin lokale ingrediënten uit Zeeland centraal staan.

**Mycelium Concepts**

Bij Mycelium Concepts zijn we gepassioneerd door alles wat met eten, creativiteit en samenzijn te maken heeft. We zijn een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op eetervaringen van hoog niveau. Dit komt tot uiting in onze evenementen, catering, workshops en pop-ups!

Over Mycelium Concepts

Bij Mycelium Concepts houden we van alles wat met eten, creativiteit en samenkomen te maken heeft. We zijn een jong en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van diners van hoge kwaliteit. Dit komt tot uiting in onze evenementen, catering, workshops en restaurant pop-ups!

Edwin vinke

Gijs Bruurs