Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Re-Craft

Re-Craft inspireerde een nieuwe generatie ontwerpers om het snijvlak van materiaal, vakmanschap en moderne ontwerpprincipes te verkennen.

Stretch Color — © YANG ZHANG

Het doel van Re-Craft is om de verbinding tussen design, materialen, vakmanschap en cultuur opnieuw vorm te geven. Wij brengen onze ideeën over via verschillende werken. We verkennen materialen, constructie, producten en verbinden design met vakmanschap en cultuur.

De Re-Craft toont de link tussen design, materiaal, cultuur en ambachten aan het publiek

De Re-Craft toont de link tussen design, cultuur en ambachten aan het publiek, waardoor mensen kunnen begrijpen dat design, materiaal, ambachten en culturele elementen slechts één aspect zijn van een breder erfgoed. Re-Craft heeft als doel ambachten te verkennen en te combineren met nieuwe ontwerpmethoden. Door samenwerking met kunstenaars kan het project werken creëren die geschikter zijn voor de massa, waardoor ambachten en cultuur nieuw leven worden ingeblazen.

Een betere manier om cultuur en ambachten te promoten en te behouden is dat het publiek lifestyleproducten waarin deze ambachten zijn verwerkt, waardeert en gebruikt, in plaats van er alleen maar over te leren via museum- of galerietentoonstellingen.

Met het thema 'Thinking about Crafts: Future, Craftsmanship, and Mass' is het doel van Re-Craft om ambachten en cultuur te verkennen, moderne ontwerpmethoden te gebruiken om cultuur en ambachten te verjongen en ervoor te zorgen dat ambachten, cultuur en design een gezond, duurzaam geheel vormen. fietsen met het publiek.

Dit heeft designmateriaal, cultuur en ambachten verbonden met de mondiale publieke levensstijl.

Over BO ZHANG

In 2019, Bo established Desz Office Studio (Beijing / New York), dedicated to the integration of art, design, materials, culture and communication. Later, he established the Re-Craft (www.recraftcasa.com) to explore craft ,material and culture, integrate related resources with the global promotion of modern design, and link with the mass. He has led traditional crafts groups and designer brands to show the power of design at New York Design Week, Milan Design Week, Stockholm International Fair.