Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Ontwerpen, Ontwikkelen, Produceren

Wij zijn 'De Productenmakers'. Productontwikkeling zonder poespas, van idee tot tastbare realiteit.

De Productenmakers — © Blickfänger

De Productenmakers bestaat uit drie creatieve doeners met jarenlange ervaring en een schat aan goede (en soms minder goede) ideeën. Onze kracht ligt in de combinatie van ontwerpen, ontwikkelen en produceren in de regio. Hierdoor ontwerpen wij niet alleen mooie, maar ook maakbare producten.

Van idee tot realiteit

Elk project kent zijn eigen pad. Tijdens de DDW laten we vier projecten zien. We vertellen je hoe we ze hebben ontworpen en welke uitdagingen we tegenkwamen. Kom langs in het Klokgebouw, hal 04, en ervaar hoe wij onze aanpak toepassen op verschillende producten, van cargo bikes tot interactief speelgoed.

Met dank aan: Royal Cargo Bikes, Timio, Donrox en Freebreathe.

Over De Productenmakers

De Productenmakers, bestaande uit Bert Govers, Rens Hoeke, en Lennart Peeters, hechten veel waarde aan maakbaar design. Daarom staan er bij de start van elk nieuw project drie disciplines centraal: ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Daarnaast zetten we ons in om – want het lukt niet altijd – zoveel mogelijk te produceren en assembleren in Nederland. We geloven dat we hiermee een positieve bijdrage leveren aan de lokale maakindustrie.

Pendle by Royal Cargo Bikes — © De Productenmakers

ODI by Timio bv — © De Productenmakers