Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

re-ing Tabouret cannelé

Je kunt zitten op een grote canelé gemaakt van gerecyclede speelgoed!

re-ing Tabouret cannelé — © Dot Design Co., Ltd.

Het Circular Regeneration Furniture Series Project zet een nieuwe standaard in circulair design door het gebruik van gerecycled speelgoed.

Ontwerp Wortels

De levensduur van kinderspeelgoed is doorgaans slechts zes maanden. Echter, het gedeelde model van de Taiwan Toy Library Association verlengt deze cyclus. Maar wanneer dit speelgoed onvermijdelijk kapot gaat, wat is dan de volgende stap? Hier komt Dot Design in beeld met de creatie van de "re-ing Cannelé Tabouret," een schattig stuk dat opnieuw is vervaardigd van gerecycled speelgoed en voorzien is van levendige kleuren. Ons doel is om milieubewustzijn bij jonge geesten te bevorderen door middel van deze milieuvriendelijke praktijken, waarbij we een belangrijke les in recycling aanleren en de idealen van milieueducatie ondersteunen.

Productinformatie

Stijlen: Soda / Karamel / Druif / Citroen / Bosbes
Materiaal: HDPE (50% gerecycled materiaal)
Afmetingen: L-36,5 x 36,5 x 44 cm; M-36 x 36 x 33 cm
Gewicht: 3 kg
Draagvermogen: 150 kg
Oorsprong: Taiwan
Samenwerkingspartner: GREEN FOOTPRINTS INTL. LTD. CORP
Ontwerp | Productie: DOT DESIGN CO., LTD.

Productkenmerken

De hoogte van de dessertstoel is geschikt als kinderzitje, met een passend gewicht, levendige kleuren, schattig uiterlijk, stapelbare opslag en kan worden gebruikt als een leuke huisdecoratie. Geschikt voor gebruik op plaatsen zoals balkons, tuinen, dakterrassen, woonkamers en badkamers.

Play video

Over Dot Design

DOT Design Co., Ltd., opgericht in 2003, biedt geïntegreerde ontwerpservices en helpt klanten sterke merken op te bouwen. Onze vijf productlijnen—DOT design, Chosen Tea 1869, Hualien Goods, re-ing en MUKKI—tonen onze toewijding aan kwaliteit en hebben internationale erkenning gekregen. Sinds 2011 creëren we lifestyleproducten die Taiwan’s unieke design weerspiegelen.

re-ing Tabouret cannelé — © Dot Design Co., Ltd.

re-ing Tabouret cannelé — © Dot Design Co., Ltd.

re-ing Tabouret cannelé — © Dot Design Co., Ltd.

re-ing Tabouret cannelé — © Dot Design Co., Ltd.

Partners