Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

BinnensteBuiten

We laten ons van binnen zien en we luisteren naar buiten 

Fijn wonen gaat over veel meer dan stenen. Als Woonbedrijf omarmen we deze taakstelling. Om daarin het verschil te kunnen maken hebben we onze bewoners, woningzoekenden en partners nodig. Daarom keren we onszelf binnenstebuiten door te luisteren wat buiten (van ons) nodig heeft.

BinnensteBuiten gaat om transparantie, samenwerking en het openstellen voor gesprekken.

Een groot kunstwerk wordt live aangebracht op de voorgevel van Woonbedrijf met behulp van raamstickers. Deze stickers worden geïnspireerd door input die we verzamelen via straatgesprekken met bewoners, partners en bezoekers van DDW.

Door het glas van de voorgevel aan te passen aan de input van de straatgesprekken, laten we zien dat we niet alleen naar binnen durven te kijken, maar ook bereid zijn om ons uiterlijk te veranderen op basis van de feedback uit de omgeving.

De toekomstige woningzoekende

De straatgesprekken zullen zich richten op de woningzoekende van de toekomst. We hebben gemerkt dat deze groep vaak onderbelicht blijft en onvoldoende gehoord wordt. We willen beter begrijpen hoe deze toekomstige woningzoekenden hun ideale woonomgeving zien en wat voor hen belangrijk is.

Daarnaast zijn we benieuwd naar hun ideeën over hoe we samen de toekomst kunnen ontwerpen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat hun stem niet alleen gehoord wordt, maar ook daadwerkelijk invloed heeft op de manier waarop wij als Woonbedrijf te werk gaan?

Met BinnensteBuiten willen we bezoekers inspireren, waardevolle ideeën verzamelen en ze delen. Zo laten we zien dat ons werk verder gaat dan het bouwen van woningen.

Over Woonbedrijf

Woonbedrijf werkt aan fijn en ongestoord wonen voor onze bewoners. Wat fijn wonen is, is voor iedereen verschillend. De beleving van onze bewoners is sturend in de uitvoering van ons werk.

Onze grootste maatschappelijke prestatie ligt in het beschikbaar hebben en houden van een grote voorraad betaalbare huurwoningen. Wij vinden dat iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit en een leefbare buurt. Daarbij mag niemand worden uitgesloten.