Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Democratized Large-Format 3D Printing for Creators

Toegankelijk design met de nieuwste technologie en duurzame materialen.

Inside Studio More Than Layers Haarlem — © www.morethanlayers.com

More Than Layers democratiseert grootformaat 3D-printen voor ontwerpers, architecten en interieurdesigners. Op onze expositie tonen we materialen, patronen en voorbeeldprojecten, en bieden we makers de kennis en middelen om hun ideeën met 3D-printen tot leven te brengen.

Missie en visie

More Than Layers is een design studio en online platform dat grootformaat 3D-printen met robotarmen toegankelijk en eenvoudig maakt voor creatieve professionals, zoals designers, architecten en interieurbouwers. We bieden niet alleen geavanceerde technologie, maar ook de uitgebreide kennis en begeleiding die nodig is om de nieuwste ontwikkelingen in 3D-printen, designsoftware en materialen optimaal te benutten.

Bij More Than Layers nemen we de technische complexiteit uit handen, zodat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op het creatieve proces. Onze missie is om deze technologieën te democratiseren en creatieve professionals te ondersteunen bij het realiseren van innovatieve, op maat gemaakte ontwerpen, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de technische details.

We begeleiden interieurbouwers bij het creëren van unieke interieurs en geven designers de mogelijkheid om hun 3D-geprinte ontwerpen via onze webshop wereldwijd te verkopen. Samenwerking en kennisdeling staan centraal, omdat we geloven dat collectiviteit essentieel is om het volledige potentieel van grootformaat 3D-printen te benutten en samen grensverleggende projecten te realiseren.

Democratisering

Bij More Than Layers betekent democratisering meer dan alleen het toegankelijk maken van grootformaat 3D-printtechnologie. Het gaat om het delen van kennis, vaardigheden en inzichten die nodig zijn om deze technologie volledig te benutten. We geloven dat iedereen, ongeacht hun ervaring of achtergrond, toegang moet hebben tot de tools en ondersteuning die hen in staat stellen om hun creatieve visie tot leven te brengen. Door het organiseren van workshops, webinars en samenwerkingsprojecten, stellen we ontwerpers, architecten en interieurbouwers in staat om niet alleen gebruik te maken van geavanceerde technologieën, maar ook om te leren hoe ze deze technologieën effectief kunnen inzetten. Democratisering bij More Than Layers gaat over het creëren van een gelijk speelveld, waar kennis en middelen vrij worden gedeeld om innovatie te stimuleren en grensverleggende ontwerpen mogelijk te maken.

Duurzaamheid, Schaalbaarheid en Toekomstgerichtheid

Duurzaamheid vormt de kern van onze visie bij More Than Layers. We helpen ontwerpers bij het maken van milieuvriendelijke keuzes door hoogwaardige, duurzame materialen aan te bieden en hen te begeleiden in elk aspect van het ontwerp- en productieproces. Onze samenwerking met zowel lokale als internationale productiepartners stelt ons in staat om projecten snel, efficiënt en met minimale ecologische voetafdruk te realiseren. Door ons groeiende wereldwijde netwerk en onze langetermijnfocus op innovatie en samenwerking, spelen we een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van design en productie. Onze webshop biedt bovendien ondersteuning bij de marketing en verkoop van 3D-geprinte ontwerpen, waardoor ontwerpers hun werk kunnen schalen en nieuwe markten kunnen betreden. We nodigen creatieve professionals uit om samen met ons te bouwen aan een duurzame toekomst.

Play video

Over More Than Layers

More Than Layers is een designstudio en online platform dat grootformaat 3D-printen met robotarmen toegankelijk maakt voor ontwerpers, architecten en interieurbouwers. We bieden geavanceerde technologie, kennis en begeleiding om creatieve professionals te ondersteunen bij het realiseren van innovatieve, duurzame ontwerpen. Door onze webshop kunnen designers hun 3D-geprinte werk wereldwijd verkopen. Samenwerking en kennisdeling staan centraal, met een focus op duurzaamheid en innovatie.

Fully 3D Printed Sofa Club 3 Haarlem — © www.morethanlayers.com

Vallure Lounge — © www.morethanlayers.com

Booble Beads — © www.morethanlayers.com

Naia Coffee Table — © www.morethanlayers.com