Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

ACCEPT - CONNECT

“IF YOU WANT TO GO FAST, GO ALONE; IF YOU WANT TO GO FAR, GO TOGETHER”

Pass the Product / groepsopdracht Creatief Vakman — © Raymond Hilhorst

“IF YOU WANT TO GO FAST, GO ALONE; IF YOU WANT TO GO FAR, GO TOGETHER” *
Accept/Connect

Tussen 2023 en 2028 innoveert het KW1C het onderwijs ingrijpend. Een onderneming die invloed zal hebben op het dagdagelijkse binnen onze onderwijsinstelling, de verhouding tussen studenten en docenten en onze r

De best practices en projectvoorbeelden die KW1C tijdens DDW’24 toont zijn representatief voor de bo

De best practices en projectvoorbeelden die KW1C tijdens DDW’24 toont zijn representatief voor de bovengenoemde vormen van co-creatie die we toepassen in het onderwijs, we vertellen dat aan de hand van het thema; acceptatie & verbinding.
“If you want to go fast, go alone; if you want to go far, go together*” verwijst naar de (opgedane en geinternaliseerde) kennis uit het verleden waar we nu, opnieuw vorm aan geven en biedt een optimistische blik op de toekomst.
De ‘stories’ achter de projecten getuigen ervan dat het verleggen van onze blik naar buiten, het zoeken naar verbinding met de ander, het oefenen van empathisch luisteren de kwaliteit van samenwerken impactvoller maakt.
Dat het delen en aanvaarden van andere denkbeelden en ervaringen in staat stellen processen te veranderen, tot innovatieve oplossingen, nieuwe inzichten en vormen te komen.

Over Koning Willem I College

Het Koning Willem I College richt zich op middelbaar beroepsonderwijs. Jaarlijks volgen 18000 studenten een beroepsopleiding op 13 locaties in Noordoost Brabant. Studenten volgen praktijkgericht onderwijs aansluitend op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Als community college leggen we de verbinding met het werkveld. Het onderwijsaanbod van vertegenwoordigt alle denkbare disciplines variërend van autotechniek, zorg, ICT, media horeca en mode. KW1C maakt deel uit van UNESCO scholennetwerk. Onz

Foto Documentaire titel: Parallelle Levens — © Fotograaf Verge van de Broek

Foto documentaire titel: EMPTY — © Fotograaf Menno Visser