Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Campervan voor buitenleven

Verander je perspectief op wat een auto kan zijn. Een verlengde van thuis, een verrijking voor het leven.

Amstervan in natural habitat — © Rolinda Windhorst

Met de innovatieve treinzit setting, de open doorloop van voor naar achter en het extra brede loungebanken en bovenbed introduceert Amstervan een compacte 4-persoons buscamper die uitblinkt in ruimtelijke luxe, kampeersfeer en functioneel comfort. Inspiratie om meer in het moment te leven.

Menselijke maat & vakmanschap om verliefd op te worden

De omgeving waarin je je bevindt, beïnvloedt hoe je je voelt. Hoe je je gedraagt, hoe vrij je je voelt en hoe open je staat voor de wereld om je heen. Dat is wat design kan doen.

Met de Amstervan hebben we de afgelopen drie jaar een campervan ontwikkeld die zorgt voor de mens. Die voorziet in de tactiele behoeftes en die zorgt dat we ons open en vrij voelen voor de wereld om ons heen. Zacht en menselijk, maar ook robuust en functioneel. Oog voor ruimtelijke luxe, gebruik van hoogwaardige materialen, fijne ronde vormen en een hoge kwaliteit afwerking en details. De Amstervan is er een om verliefd op te worden en te blijven.

Ruim & innovatief

De Amstervan wordt gebouwd op de Renault Trafic. Door zijn compacte karakter, strakke ontwerp en rechthoekige bovenzijde is deze perfect geschikt als camper basis. Met de innovatieve treinzit achterin, waarbij iemand vooruit en iemand achteruit rijdt, weten ze het ruimtelijke en open karakter te behouden en daardoor de unieke kampeer sfeer te benadrukken.

Amstervan is meer dan alleen een camperbusje of dagelijkse auto. Het is een aanvulling op je leven. Een eigen ruimte waar je volledig in kan ontspannen en tot je recht komt, niet alleen voor vakantie, maar ook nachtjes of weekendjes weg of als fijne mobiele werkplek.

Form follows function

De Amstervan is niet alleen mooi, maar boven alles functioneel en doordacht. Zo lounge je niet in de auto voorstoelen, maar in de brede loungebanken. Is de camper voorzien van vele nisjes en lades voor optimaal overzicht. Kan je slapen op een comfortabel matras van 1.40m breed. En is er nog veel meer te ontdekken, van de flexibel in te zetten buitenkeuken tot wijnglashouders en een uitgedacht lichtplan.

De indeling van de Amstervan ligt vast en is tot op de mm uitgedacht. Maar als klant kan je zelf kiezen voor het aantal gecertificeerde gordelpunten, hoe uitgebreid de elektra installatie is en welke kleurencombinatie het beste past. Samen met de ontwerper wordt de perfecte droomcamper samengesteld.

Play video

Over Amstervan | Manon de Beer & Tom Kooijker

Amstervan is een initiatief van industrieel ontwerper Manon de Beer en aannemer /meubelmaker Tom Kooijker. Nu ze twee jonge kinderen hebben is het tijd om op een andere manier te reizen; lokaler, meer kidsproof, met behoud van het vrijheidsgevoel van backpacken.

Elke Amstervan wordt met liefde voor mooie materialen en details gemaakt in hun werkplaats in Hoevelaken. Van zoveel mogelijk duurzame materialen en samen met ander lokaal vakmanschap.