Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Liquid Rituals

Liquid Rituals is een collectie espresso-cups, bedoeld om diepte te geven aan de eenvoudigste momenten. De keramische kopjes zijn bedoeld om te worden ervaren door aanraking; hun vormen omarmen de hand, strekken zich uit naar de lippen en spelen met het medium koffie.

Routine omtoveren tot rituelen

Liquid Rituals is een collectie van handgemaakte keramische espresso-cups. Met een focus op mentale gezondheid en welzijn, heeft ons project als doel het belang te onderstrepen van het bevorderen van momenten van plezier en schoonheid in alledaagse handelingen.

Liquid Rituals heeft tot doel een artistieke taal te infuseren in de eenvoudige en routinematige momenten van de dag. De kopjes zijn gekarakteriseerd door een sculpturale vorm die ook ergonomisch is ontworpen. Texturen, kleuren en het gebruik zijn allemaal aspecten die in overweging worden genomen, met als einddoel het bevorderen van een diepere verbinding tussen de gebruiker en het object.

Onze keramische kopjes reiken verder dan functionaliteit en transformeren koffie in een artistiek medium.

Over Giulia Braglia and Gabriele Nasole

Liquid Rituals is een gezamenlijk project van Giulia Braglia en Gabriele Nasole, twee onafhankelijke ontwerpers gevestigd in Eindhoven, die geloven in het versterken en transformeren van dagelijkse routines in rituelen door middel van keramiek.