Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Forest Reverie

Twee kunstenaars werken samen aan een bos-geïnspireerd project, waarbij ze metaal en papier combineren om een nieuwe beeldtaal te creëren. Het werk verweeft spontaniteit met precisie en nodigt kijkers uit in een droomachtige wereld die nieuwsgierigheid wekt en unieke verhalen inspireert.

Een Uitnodiging naar een Nieuwe Wereld van het Bos

Forest Reverie brengt twee kunstenaars samen die metaal en papier combineren in een bos-geïnspireerd onderzoek. Jieun vertaalt zorgvuldig de organische vormen en texturen van het bos op papier met geduldige ambacht, terwijl Donald’s spontane metaalwerk vluchtige momenten vastlegt met rauwe energie. Samen brengen ze de nieuwe wereld van het bos tot leven op hun eigen unieke manieren. Deze samenwerking verweeft spontaniteit met precisie, waardoor een droomachtige sfeer ontstaat die kijkers uitnodigt om zichzelf onder te dompelen in de betoverende wereld van het bos, nieuwsgierigheid opwekt en hen inspireert om hun eigen fantasierijke verhalen te creëren.

Over Jieun Kim and Donald Guénard

We zijn derdejaars studenten aan de Design Academy Eindhoven. De samenwerking tussen Jieun uit Zuid-Korea en Donald uit Frankrijk verenigt twee verschillende culturele en esthetische perspectieven. Jieun vertaalt de organische vormen en texturen van het bos zorgvuldig op papier met geduldige ambacht, terwijl Donald’s spontane metaalwerk vluchtige gedachten vastlegt met rauwe energie. Elk brengt de nieuwe wereld van het bos op zijn eigen unieke manier tot leven.