Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Art Vases from the Magic Stone

Prasklo Art vase made of waste glass and cement — © klaravacimage

Artistiek label PRASKLO produceert unieke vazen ​​en andere objecten gemaakt van afvalglas en beton. Elke vazen ​​van PRASKLO is origineel met een eigen verhaal, altijd maar één keer gemaakt. De creaties van Prasklo komen voort uit hun fascinatie voor steen als elementair natuurlijk materiaal.

Glas en wij

Het artistieke designlabel PRASKLO uit Praag, Tsjechië, bestaat uit het duo Petra Švejdarová en Klára Vaculíková, die sinds 2016 hun merk op de Tsjechische scene opbouwen. PRASKLO produceert unieke vazen ​​en andere objecten gemaakt van afvalglas en beton. In plaats van beperkte edities is elk van de vazen ​​van PRASKLO een origineel met een eigen verhaal, altijd maar één keer gemaakt. De creaties van Švejdarová en Vaculíková komen voort uit hun fascinatie voor steen als elementair natuurlijk materiaal, inclusief de structuur ervan en de verschillende vormen die het kan aannemen.

Play video

Over Prasklo

Het artistieke designlabel PRASKLO uit Praag, Tsjechië, bestaat uit het duo Petra Švejdarová en Klára Vaculíková, die sinds 2016 hun merk op de Tsjechische scene opbouwen. PRASKLO produceert unieke vazen ​​en andere objecten gemaakt van afvalglas en beton. In plaats van beperkte edities is elk van de vazen ​​van PRASKLO een origineel met een eigen verhaal, altijd maar één keer gemaakt. De creaties van Prasklo komen voort uit hun fascinatie voor steen als elementair natuurmateriaal.
Prasklo Art vase made of waste glass and cement — © klaravacimage