Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Circles of Universal Language

Het creƫren van betekenisvolle ontmoetingen in de publieke ruimte

Circles of Universal Language ā€” Ā© Dutch Invertuals

Eindhoven, bekend om haar innovatieve geest en technologische vooruitgang, transformeert en groeit snel. Deze ontwikkeling brengt een diverse bevolking van nieuwkomers en gevestigde inwoners met zich mee, en biedt een kans om verbinding te bevorderen en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt.

Cirkel: een symbool van verbinding

Al eeuwenlang komen mensen samen in cirkels voor rituelen, spiritualiteit, spellen, zang, dans en andere bijeenkomsten. Deze niet-hiƫrarchische structuur creƫert een inclusieve ruimte waar iedereen gelijkwaardig is. In een tijd van groeiende diversiteit en verdeeldheid staat de cirkel in dit project voor zorgzaamheid, samenwerking en connectiviteit, en vormt een essentieel onderdeel van een universele taal. Voor dit project hebben Edhv en Dutch Invertuals hun krachten gebundeld en designers uitgenodigd om de cirkel als uitgangspunt te nemen.

De toekomst van ontmoetingen in een groeiende stad

Met de expositie ā€˜Circles: de universele taal van ontmoetingā€™ zetten de gemeente Eindhoven, Edhv, Dutch Invertuals en diverse designers de kunst van het ontmoeten centraal. Ze presenteren concepten die een visie bieden op hoe ontmoetingen gerealiseerd kunnen worden. Ze nodigen iedereen uit om hun stem te laten horen en gezamenlijk de toekomst van Eindhoven vorm te geven.

Over Eindhoven municipality, Dutch Invertuals & Edhv

De gemeente Eindhoven werkt aan het welzijn van alle inwoners. We gebruiken design en design research in verschillende projecten om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken en themaā€™s die spelen in de stad.