Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Bringing It All Back Home, Where the Heart Is

Vieren van 12 jaar succesvolle samenwerking tussen de architectonisch ontwerpster Noa Haim uit Rotterdam en Labro Verpakkingen BV uit Eindhoven.

Museum at home — © Aldwin van Krimpen

Sinds hun eerste samenwerking voor Semana de la Arquitectura in Centro Centro in Madrid, die in 2013 werd genomineerd voor de FRAME Moooi Award, hebben Collective Paper Aesthetics en Labro Verpakkingen BV meer dan 20 interactieve modellen ontworpen en ontwikkeld voor bijna 50 internationale klanten.

Een Speelse Manier om Wiskundige Concepten te Verkennen in Musea, Festivals, Bibliotheken en Thuis

HEART-board Pyramid zijn bouwblokken van 100% gegolfd karton die met de hand in elkaar te zetten zijn. Door de geometrische eigenschappen van de afgeknotte tetraëdrisch-octaëdrische honingraat te interpreteren, is dit ontwerp een interactief bouwspel voor gezinnen en kinderen vanaf 7 jaar.

Door het gebruik van recyclebaar karton en een samenwerkingsproces is de HEART-board Pyramid duurzaam ontworpen, zowel ecologisch door de materialen als sociaal door samenwerking en community te bevorderen.

Pop-up locaties zijn onder meer Buffalo Museum of Science, NY; Sutton Central Library, VK; Metsähallitus tijdens Helsinki Design Week, Finland; Phaeno Science Center, Duitsland; Bodrum Sağlık Vakfı, Turkije; New World Department Store, China; Design Pavilion bij NYCXDESIGN, NY; 798 International Children's Art Festival, China; Haifa City Museums, Israël; Art Center Sarasota, FL; en meer.

Het model was finalist in de SXSW EDU Learning by Design-wedstrijd 2018 en werd in 2020 door FRAME geselecteerd als een van vijf kartonnen ontwerpen voor betere leeromgevingen thuis.

Over Collective Paper Aesthetics & Labro Verpakkingen

Collective Paper Aesthetics ontwerpt en ontwikkelt materialen voor publieksbetrokkenheid en STEAM-onderwijsbronnen in de vorm van pop-up architectuur en meubilair. De studio biedt een unieke ervaring die wiskundige expertise, praktisch ingenieurswerk en universeel ontwerp samenbrengt als Placemaking.

De bekroonde educatieve middelen worden op maat gemaakt door Labro Verpakkingen BV, al 32 jaar een full-service leverancier van luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en POS-materiaal op maat.

Museum at home — © Aldwin van Krimpen

Museum at home — © Aldwin van Krimpen

Museum at home — © Aldwin van Krimpen

Museum at home — © Aldwin van Krimpen

Partners