Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Revealing Hidden Value Through Design

The Sun; driver of Earth's circular system. — © Boris de Wit

Wij zijn een collectief van makers die afgedankte items omtoveren tot gewilde stukken. Het Warenhuis Leiden schakelt ons in wanneer het tijd is om op te ruimen. Alleen samen kunnen we echte circulariteit bereiken!

De circulaire economie komt alleen tot stand als we samenwerken.

Dit eenvoudige maar diepgaande idee leidde tot de oprichting van de Circular Creator Club (CCC). Wij zijn een collectief van kunstenaars en ontwerpers dat zich inzet om de verborgen waarde in afgedankte items, vooral uit tweedehands winkels, te ontdekken. Samen met Circulair Warenhuis Leiden willen we een herhaalbaar model ontwikkelen dat kringloopwinkels volledig circulair maakt.

Onze missie is om samen te werken aan het ontwerpen van innovatieve producten die onverkoopbare items omtoveren, afval omzetten in iets gewilds en verspilling tegengaan.

Play video

Over Circular Creator Club

De Circular Creator Club wordt met trots gesponsord en ondersteund door Stichting Kringloopbedrijf Het Warenhuis en Circulair Warenhuis Leiden. Zij hebben onze stand royaal gesponsord, waardoor wij ons werk konden tentoonstellen. We delen een gezamenlijk doel: het bevorderen van een duurzame circulaire toekomst door afval om te zetten in waardevolle producten, het verminderen van de afvalberg en het bevorderen van milieubeheer. Samen werken we aan een duurzamere en circulaire economie.
Partners