Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Introducing Tomorrow: Preview of New Vij5 Products

Preview of New Vij5 Products

Introducing Tomorrow: Preview of New Vij5 Products — © Vij5

Vij5 geeft een exclusieve preview van nieuwe producten die binnenkort aan de collectie worden toegevoegd. Ontdek hoe het werk van verschillende ontwerpers samenkomt in één collectie door experimenten met een gekleurde Lijnolie-techniek. Bezoek ons in onze werkplaats aan de Hallenweg in Eindhoven.

Preview

Onze expositie biedt een exclusieve kijk op zes nieuwe en vier vernieuwde producten van Vij5, ontworpen door een diverse groep getalenteerde ontwerpers. Tijdens Dutch Design Week transformeren we onze werkplaats aan de Hallenweg in Eindhoven tot een inspirerende expositieruimte. De presentatie biedt bezoekers een unieke kans om de toekomstige toevoegingen aan onze collectie in een vroeg stadium te ervaren.

Experimenteren met Satin Wood Oil

Het materiaal hout verbindt alle nieuwe ontwerpen, wat ons inspireerde om te experimenteren met gekleurde lijnzaadolie (www.linolie.nl) op verschillende houtsoorten. Als Nederlandse ambassadeurs en distributeurs van het Deense ‘Linolie & Pigment’ tonen we hoe deze natuurlijke techniek onze ontwerpen verrijkt. Dit levert verrassende texturen en kleuren op die de materialen echt tot leven brengen. De combinatie van ambacht en design geeft elk stuk een unieke, duurzame uitstraling.

Feedback

Jouw input kan waardevol zijn in het verfijnen van onze producten voordat ze later dit jaar officieel worden gelanceerd. Daarom moedigen we bezoekers aan om feedback te geven op de gepresenteerde ontwerpen. Kom langs en deel jouw gedachten over de toekomst van interieurdesign met ons tijdens deze bijzondere week in Eindhoven!

Over Vij5 - Publishers of Design Products

Vij5 geeft een collectie interieur accessoires, verlichting en meubels uit. Als ‘uitgevers van design producten’ werken we vanuit inhoud: het product en het verhaal daarachter staan voorop. We bieden ontwerpers en makers een platform waarop we samen nieuwe design producten ontwikkelen en verspreiden. Hierbij vervullen we een verbindende rol met als doel een positieve impact te creëren voor de mensen om ons heen. Met de Vij5 collectie brengen we een ode aan het ambacht van de productontwerper.