Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Teun Zwets

Door afvalmaterialen te hergebruiken, creƫren we ruimtelijke installaties en meubels die een beeld schetsen van een wereld vol Teun's creaties.

Presentation 2023 ā€” Ā© about.today

Ik presenteer nieuwe en oude collecties tijdens de Dutch Design Week 2024. In deze expositie laat ik zien hoe afvalmaterialen worden omgevormd tot waardevolle objecten met collecties zoals "Splitted" en "Paneled." Deze solo-expositie toont een wereld vol creaties van mij.

Teun Zwets presenteert

Teun Zwets toont zijn unieke ontwerpideeƫn door meubels te presenteren die zijn persoonlijke stijl en visie weerspiegelen.

Voor de Dutch Design Week 2024 presenteer ik mijn studio en ontwerpen met als doel mensen te bewonderen met mijn creaties en mijn visie op duurzaamheid te tonen. Deze solo-expositie vindt plaats bij PHE in Eindhoven, waar ik mijn focus op het hergebruik van afvalmaterialen laat zien. Met collecties zoals "Splitted" en "Paneled" demonstreer ik hoe afgedankte materialen worden omgevormd tot waardevolle objecten.

Over Teun Zwets

Teun Zwets (1992), afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven in 2020, is een ontwerper die innovatief gebruikmaakt van afvalmaterialen. Na zijn afstuderen bouwde hij een eigen tentoonstelling en won hij de Kazerne Design Award in 2021. Nu leidt hij een ontwerpstudio in Eindhoven, werkt hij aan diverse collecties en maatwerkprojecten, en heeft hij samengewerkt met merken zoals G-star en Piet Hein Eek.
Nachtwacht ā€” Ā© Thomas mayer