Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Futuristic Elegance: Botanical Designs for Robots

"Futuristic Elegance" combineert natuur en technologie met 3D-print kleding voor robots, waarbij duurzaamheid en esthetische innovatie worden getoond.

How AI embodies itself - 01 — © Utopia Blu

Het project combineert geavanceerde technologie en natuur. Het toont 3D-print kleding voor robots met ingewikkelde botanische ingrediënten, met de nadruk op duurzaamheid en esthetische innovatie. Ontdek de harmonie van eco-geïnspireerd design en robotica en stel je een mooie, duurzame toekomst voor.

Vraag de kunstmatige intelligentie hoe het eruit zou zien in belichaamde vorm

"Futuristic Elegance" combineert natuur en technologie met 3D-print kleding voor robots, waarbij duurzaamheid en esthetische innovatie worden getoond.

Over UTOPIA BLU - Tiia Vahula & Philip H. Wilck

Ons werk omvat architectuur, mode en productontwerp. Deze diversiteit tart de traditionele normen. Utopia Blu richt zich op het visuele en esthetische, in de overtuiging dat de convergentie van artistieke disciplines grenzeloze mogelijkheden ontsluit. Onze ontwerpen overstijgen functionaliteit en creëren ruimtes voor schoonheid en innovatie. In Utopia Blu kan mode architectuur inspireren en kan kunst het productontwerp beïnvloeden, door een verhaal te weven dat emoties en ervaringen verkent.
West area, Next Nature Museum (Evoluon), Noord Brabantlaan 1A , Map No. C1
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig