Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Art as Critical Practice

Maastricht Institute of Arts presenteert projecten van alumni bachelor- en masteropleidingen. Van autonome beeldende kunst, design, communicatie tot aan architectuur. Onderzoekend ontwerpen naar de menselijke waarneming staat centraal in een praktijk van kritisch maken naar ambachtelijke ervaring.

Art as critical practice

Sinds 1823 is Maastricht Institute of Arts een open en uitdagende leergemeenschap. Waar studenten de kans krijgen te groeien tot een kritische professional, die een bijdrage levert aan de samenleving op welke manier dan ook.
Het Maastricht Institute of Arts onderscheidt zich in Nederland door opleidingen die gebaseerd zijn op een samenhangende onderwijsvisie. Studenten leren in dialoog met elkaar ontwerpen door middel van onderzoek.
De regio Maastricht-Aken-Luik biedt unieke mogelijkheden voor een benadering die draait om hoe mensen de wereld waarnemen, gecombineerd met een praktijk die aandacht heeft voor ambachtelijke ervaring.
Het onderwijs richt zich sterk op het persoonlijke: studenten ontdekken zichzelf als kunstenaar, ontwerper of docent en leren zich als zodanig uitdrukken. Dit helpt hen niet alleen in hun vak, maar ook als kritisch en zelfstandig cultureel ondernemer.

Art as critical practice!

Over Maastricht Institute of Arts

Beeldende kunsten studeren aan Maastricht institute of Arts betekent dat je voortdurend op zoek bent naar je persoonlijke en artistieke positiebepaling. Wat heb je daarvoor nodig? Talent, ambitie en doorzettingsvermogen. Bij al onze opleidingen krijg je de ruimte om dit te ontwikkelen en jezelf te profileren als kunstprofessional.
Sectie-C area, Hall 10 - M, Daalakkersweg 10-08 , Map No. H12
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan