Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Being Creative is the Easy Part

Hoe kwaadaardige kunstzinnigheid creatieve carrières saboteert

Dall E × Rey Node

Veel mensen in de creatieve industrie zijn ervan overtuigd dat creativiteit iets speciaals is. Zowel afstudeerders als veteranen baseren hun identiteit op 'creatief zijn.' Tegelijkertijd blijven ze worstelen met hun functioneren in een wereld van klanten, efficiëntie, budgetten en deadlines.

Diagnose

Kunstzinnigheid vormt de kern van het probleem. Gelukkig is de mate van kunstzinnigheid eenvoudig te testen. Bij aanvang van het event kunnen alle bezoekers snel en eenvoudig checken in welke mate kunstzinnigheid hun carrière remt. Is het kwaadaardig, of valt het mee?

De oplossing

Gelukkig is kwaadaardige kunstzinnigheid relatief eenvoudig aan te pakken. Met een zetje in de juiste richting en een diepe blik in de spiegel zetten we meteen tijdens dit event samen de eerste stap.

Eenmalige presentatie

Dit event vindt eenmalig plaats op donderdag 24 oktober, aanvang 16:00.

Over Rey Node

Rey Node (Nederland, 1986) stopte tot twee keer toe met de kunstacademie voordat hij in 2008 medeoprichter werd van een creatief bureau. Hij werkte voor de bakker op de hoek, internationale mega-merken en ambitieuze start-ups. In 2022 verruilde hij de bureauwereld voor een freelance carrière en in 2024 publiceerde hij zijn eerste boek.
Dall E × Rey Node
Partners