Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

CreativeNL x Effenaar - Mission Day Digital Future

Hét avondprogramma van DDW Mission Day Digital Future, waar de grenzen tussen technologie, creatieve innovatie, muziek en culinaire beleving vervagen

Op woensdag 23 oktober 2024 nodigen CreativeNL en Effenaar Lab je uit voor een spectaculair diner en feest voor de creatieve industrie, dat plaatsvindt in de grote zaal van Effenaar in Eindhoven.

Dit evenement is een absolute must voor iedereen in de creatieve industrie die verbinding wil maken met internationale innovators en topmensen uit de sector.

Laat je onderdompelen in een avond vol inspirerende gesprekken, baanbrekende digitale toepassingen en verbluffend fooddesign dat al je zintuigen prikkelt. Luister naar wereldwijde thought leaders zoals Nathalie van Sasse van Ysselt en Borre Akkersdijk, en maak je klaar voor een avond met funky muziek, DJ-sets en drankjes. Sluit je aan bij ons voor een energieke viering en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden met de besten uit de industrie.

Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, kan jouw organisatie tot vijf gratis tickets reserveren. Wacht niet te lang—meld je nu aan om je plek te verzekeren voor deze exclusieve Creative Industry Dinner Experience tijdens Dutch Design Week.

Over CLICKNL

CLICKNL ontwikkelt en voert programma’s uit voor de Topsector Creatieve Industrie, om kennisontwikkeling en innovatie te bevorderen. Dit gebeurt door energie te bundelen, expertise in de sector te mobiliseren en -in overleg met overheden- programmatisch te werk te gaan rond relevante en actuele thema’s. Topsectoren zetten zich onder andere in voor het 'Missiegedreven Innovatiebeleid'. Een strategie waarmee we transities -zoals de energietransitie- versnellen.
Partners