Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Sculpt Collection

Sculpt Collection Detail — © Courtesy of the artist

Na een nieuw soort materiaal te hebben ontwikkeld, zal Paul zijn buitengewone project onthullen in de Studio op Sectie-C, een kleine reeks functionele kunstwerken waarmee hij een nieuw pad inslaat in de evolutie van zijn werk.

De Sculpt Collectie

De lancering van de nieuwe collectie draait om een ​​uniek kunstwerk als middelpunt, gebeeldhouwd met een zelfontwikkeld materiaal.
Deze uitvinding wordt gebruikt in combinatie met gestoomd eiken, essen, ceder en kersen om een ​​loungestoel in drie dimensies te schilderen en een tafel met een grot erin.
Volledig handgemaakt en met verbluffende details die je meeslepen in de verbeeldingswereld van Paul.

Over Paul Heijnen Studio

De diensten van Paul zijn gericht op het creëren en vervaardigen van limited editions en one-offs. Het betreden van de grijze zone tussen industrieel ontwerp, ambachten, architectuur, beeldhouwkunst, conceptuele kunst, installatie en vele andere kunsten, maar toegepast op gebruiksvoorwerpen of deze op zijn minst suggereren.

Nieuwe objecten komen tot leven terwijl de ingewikkelde, modulaire ontwerpen in en uit elkaar groeien en een evoluerende boom van ontwerpen en ideeën.

Curved Chair — © Ronald Smits

Curved chair Sculpt Collection — © Courtesy of the artist

Detail Curved Chair — © Courtesy of the artist