Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Phoenix

met vuur opstaan.

Making — © Ben Deiman

De Venetiaanse traditie vertalen naar een nieuwe context Studio Marc Barreda presenteert zijn intrede in de Dutch Design community met vuur en licht. Geniet van de eerste kroonluchter in zijn soort en bekijk het magische proces van het vormen van zand. U bent elke dag van vroeg tot laat welkom.

Van de as

Veel culturen beschrijven een vuurvogel. Geboren uit as en roet om licht en generativiteit in de wereld te brengen. Een cyclus van tragedie en wederopstanding. Een bewijs van de veerkracht van de ziel. In onze dagen, maanden en jaren op deze planeet zijn we allemaal geconfronteerd met de verwoestende effecten van het leven. Deze kroonluchter is opgedragen aan ons allemaal die worden geconfronteerd met de relatieve uitdagingen die ons dreigen uit te doven en het vertegenwoordigt de regeneratieve natuur die in ons allemaal leeft om opnieuw tevoorschijn te komen met kracht en vuur.

Gewijd aan...

Aan mama. Aan Pui. Aan David. Aan Rosa. Aan Anne. Aan Justin. Aan Suzanne. Aan Peter. Aan Lucie. Aan Greg.

Ervaar het licht

Tijdens DDW zal mijn nieuwe toevluchtsoord op het PHE-complex worden getransformeerd tot een presentatie van alle capaciteit die in mijn handen ligt. Kom kijken hoe zand tot leven komt terwijl ik dit gesmolten materiaal manipuleer om objecten, gemeenschap en mogelijkheid te manifesteren. Bezoek me in een speciale workshop die alleen deze week is gebouwd. Vooral voor deze baanbrekende onderneming om een ​​kroonluchter te creëren die is geïnspireerd op de Phoenix. Mijn passie voor glas zit in elk object dat ik maak en deze presentatie vertegenwoordigt het hoogtepunt van 25 jaar toewijding. De objecten vertegenwoordigen mijn creativiteit, aangezien ik originele ontwerpen zal presenteren en produceren. Je zult ook een andere samenwerking zien in glasblazen, aangezien ik mentor ben en werk met 5 energieke studenten aan de realisatie van hun projecten. En tot slot zal ik de ontwerpen van 3 jonge ontwerpers in première laten gaan die door Piet en mij zijn geselecteerd om hun Drinking Glass Designs te laten produceren en te koop aan te bieden op DDW. Piet en ik zijn enthousiast om de volgende generatie creatievelingen die onze wereld ontwerpen te ondersteunen en met hen samen te werken.

Over Studio Marc Barreda and Piet Hein Eek

Gelegen aan de Halvemaanstraat 18J en 30 zijn wij slechts twee delen van het creatieve complex dat Piet Hein Eek is. De wereldberoemde ontwerper en maker verzamelt een verscheidenheid aan creatievelingen in onlangs gerestaureerde en gebouwde ateliers om een ​​toevluchtsoord van verbeelding en mogelijkheden te vormen.
Strijp T+R area, Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30 , Map No. A2
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig