Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

In full bloom

Een samenwerking tussen APTUM en Orchids Info.

Orchids Info — © Masterly 2024

‘In Full Bloom’ benadrukt de veelzijdigheid van orchideeën – een van de grootste en meest diverse plantenfamilies ter wereld. Ze blijven wekenlang elegant bloeien, jaar na jaar, en brengen een voortdurende bron van inspiratie.

Orchids Info en Aptum presenteren: 'In Full Bloom'.

Orchids Info en Aptum ontmoetten elkaar op Salone del Mobile in Milaan, Masterly, waar ze een gedeelde passie ontdekten voor levendige, heldere kleuren en expressieve patronen en vormen. Wat ze beiden in hun eigen vakgebied bewonderden, herkenden ze ook in dat van de ander. Deze wederzijdse fascinatie leidde tot een natuurlijke kruisbestuiving, waarin flora en licht op bijzondere wijze samensmelten. Het resultaat is een indrukwekkende bloemenwand vol verlichte geometrische vormen en sculpturale lichtobjecten die orchideeën dragen. Tijdens Dutch Design Week wordt deze gezamenlijke creatie voor het eerst onthuld.

Over APTUM x Orchidee Nederland

Orchidee Nederland is dé plek waar telers en veredelaars van potorchideeën in Nederland samenkomen. Het doel is de veelzijdigheid van de orchideeën in de schijnwerpers te zetten, mensen inspireren en laten zien hoe makkelijk ze te verzorgen zijn, terwijl ze ook nog eens lang meegaan. Dit wordt gedaan vanuit het inspiratieplatform Orchids Info, waar met unieke campagnes en acties miljoenen consumenten bereikt worden in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en daarbuiten.
Orchids Info — © Masterly 2024
Canal area, APTUM | NRE, Gashouder 13 , Map No. G9
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan