Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

POUET

Een serie handgeactiveerde fluitende vogels.

POUET family

POUET is een collectie handgeactiveerde fluitende vogels gemaakt van keramiek en rubber. Door in de buik van de vogel te knijpen, kun je hem horen fluiten.

POUET, een serie handgeactiveerde fluitende vogels.

POUET is een collectie handgemaakte fluitende vogels, elk een samensmelting van keramiek en rubber. Deze unieke creaties komen tot leven door in hun buik te knijpen en produceren een melodieus gefluit dat een vleugje vreugde toevoegt aan elke ruimte. Elke vogel in de POUET collectie is zorgvuldig met de hand gemaakt, zodat er geen twee precies hetzelfde zijn.
De vogels hebben verwisselbare koppen en lichamen, zodat je je eigen unieke combinaties kunt maken.
POUET vogels zijn meer dan decoratieve voorwerpen; het zijn interactieve kunstwerken die ontworpen zijn om je zintuigen te prikkelen en een glimlach op je gezicht te toveren. Of ze nu op een plank staan, gebruikt worden als een speels hulpmiddel bij creatieve verhalen of genoten worden van hun zachte geluiden, deze vogels bieden een unieke mix van kunstzinnigheid en functionaliteit.

Over Ambre Pourcelot

Ambre Pourcelot is een Franse ontwerper en maker die in 2023 afstudeerde aan Design Academy Eindhoven. Gefascineerd door kinetica en mechanismen past ze verschillende fysieke principes toe om speelse, interactieve en verrassende objecten te maken. Haar onderzoek is gericht op fluitende objecten en het vinden van manieren om de gebruiker uit te nodigen om ermee aan de slag te gaan.

POUET in hands

assorted POUET