Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

TU/e Drivers of Change

Onderzoek, technologie en design

Artificial Intelligence Motor Imagery

Het Ketelhuisplein is opnieuw het decor voor een aantal inspirerende ontwerpen van de Technische Universiteit Eindhoven. Slim gebruik van data, nieuwe materialen met onvermoede toepassingen en interactie zijn de ingrediënten in deze expositie waarin ook de halfgeleider een prominente plek heeft.

Inventief gebruik van data en materialen

In een wereld vol data liggen er immense kansen voor ontwerpen die ons helpen gezonder, duurzamer, veiliger te leven en rijke connecties te maken. In deze expo ontdek je hoe de integratie van techniek, research en design oplossingen biedt en welke uitdagingen daarbij komen kijken. Op zoek naar nieuwe interacties en intelligent gebruik van kunstmatige intelligentie en innovatieve materialen.

Zie hoe kunstmatige intelligentie niet meer weg te denken is uit ons leven en hoe belangrijk semiconductors zijn. Ervaar hoe we puur met onze gedachten een computer kunnen aansturen, hoe het meest recente model elektrische racewagen autonoom door een complex parcours navigeert en de TU/e steeds geavanceerde digitaal kan 3d printen en werkt aan optimale interacties tussen mensen en systemen met gebruikmaking van soft robotics. Ontdek de wereld van Drivers of Change.

Over Eindhoven University of Technology

De Technische Universiteit Eindhoven leidt studenten op en bevordert kennis op het gebied van wetenschap en technologie ten behoeve van de mensheid. Het doel is om onderwijs en onderzoek te integreren, waardoor studenten en wetenschappers in staat worden gesteld om thought leaders te worden die het onvoorstelbare ontwerpen en realiseren. Door samenwerking met partners vertalen we ons baanbrekende onderzoek in impactvolle oplossingen die innovatie in de Brainport regio en daarbuiten stimuleren.
Aqua Morph