Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Skomer Studio One of a Kind Showcase

Het in Londen gevestigde juwelenmerk Skomer Studio presenteert nieuw werk bij Piet Hein Eek.

Recycled 9kt gold weave ring

Geleid door juwelier en goudsmid Daisy Simpson, zal Skomer Studio nieuwe, unieke sieraden tonen die zijn vervaardigd uit hergebruikte materialen, naast stukken uit de voortdurend evoluerende permanente collectie, als onderdeel van de DDW Designer Exhibition bij Piet Hein Eek.

Materialen hergebruiken om nieuwe ontwerpen te creëren

Skomer Studio zal een selectie handgemaakte sieraden tentoonstellen, waaronder unieke stukken die zijn geproduceerd met gebruik van restmaterialen, overgebleven schroot en hergebruikte edelstenen.

De unieke collectie is geïnspireerd door de vreugde en creativiteit die voortkomen uit het werken met bestaande materialen en het nieuw leven inblazen van edelstenen die zijn afgedankt of als onbruikbaar beschouwd binnen het reguliere productieproces van sieraden.

Ook stukken uit de permanente sieradencollectie van Skomer Studio zullen te zien zijn.

Elk sieraad is met de hand zorgvuldig vervaardigd met traditionele metaalbewerkings- en juweliers technieken aan Daisy's werkbank in het historische Goldsmith's Centre in Londen.

Kom langs om de collecties te bekijken in de showroom van Piet Hein Eek, waar je de presentatie van Skomer Studio kunt vinden in de ruimte boven het Grand Café.

Over Skomer Studio

Opgericht in 2019 door goudsmid Daisy Simpson, is Skomer Studio een intieme praktijk die modern design combineert met traditioneel vakmanschap om een voortdurend evoluerende collectie sieraden te creëren, evenals unieke stukken en maatwerkopdrachten.

Alle stukken van Skomer Studio worden ontworpen en gemaakt aan Daisy's werkbank in het historische Goldsmiths' Centre in Londen.

Repurposed onyx and diamond pendant

Quartz & sterling silver collar necklace

Recycled silver & 9kt gold swivel ring

Repurposed jade & diamond earring