Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

The Green Escape: Return From The Future

Een innovatieve escape room die fysieke en digitale uitdagingen combineert om duurzaamheid en circulaire economie te leren.

Scientist's Office and the Escape Room — © TU/e

Leren over de serieuze uitdagingen van onze moderne samenleving hoeft niet saai te zijn. Speel en leer op een leuke manier over duurzaamheid en circulariteit! The Green Escape is een educatief spel voor degenen die plezier willen hebben terwijl ze bewust worden van milieu-issues en oplossingen.

Duurzaamheid ontmoet plezier!

Deze Dutch Design Week-tentoonstelling, gemaakt door onderzoekers van de TU/e, biedt een innovatieve en educatieve escape room-activiteit. Deelnemers krijgen de kans om een ronde mee te spelen en samen met teamgenoten uitdagingen aan te gaan en meer te leren over verschillende aspecten van duurzaamheid en circulariteit.

Als onderdeel van het Circular Society-project van de EWUU-alliantie heeft dit initiatief tot doel een modulaire en interactieve manier te bieden om zowel het algemene publiek als studenten te betrekken, zodat ze op een leuke en boeiende manier kennis opdoen over milieukwesties en oplossingen.

Met onze presentatie op Dutch Design Week willen we bewustwording creëren en burgers voorzien van nieuwe kennis en hulpmiddelen om milieudoelen te ondersteunen na hun ervaring in de escape room.

Heb je ooit een serieus spel gespeeld? Dit is je kans!

Het spel begint in het kantoor van een wetenschapper die een tijdmachine heeft uitgevonden en naar de toekomst is gereisd om oplossingen te vinden om klimaatverandering te beperken. Bij zijn terugkeer raakt hij echter opgesloten in de tijdmachine. Jouw missie is om de aanwijzingen op te lossen en hem te redden. Wanneer je de deur ontgrendelt, zal hij de oplossing onthullen!

Dit is een groepsactiviteit. Zorg ervoor dat je groepen vormt voordat je aankomt, of maak nieuwe vrienden op de locatie om mee te doen aan dit serieuze spel.

Er is geen voorkennis nodig om te spelen—breng gewoon je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee!

Praktische Informatie

Taal: Engels
Duur: 45 minuten
Ontworpen voor: Personen van 16 jaar en ouder
Geschikt voor: Groepen van 3 tot 6 personen
Openingstijden: 10:00 tot 19:00
Laatste toegang: We accepteren de laatste groep om 18:00 uur. Het Vertigo-gebouw sluit om 19:00 uur.
Verboden: Eten en drinken zijn niet toegestaan in de escape room.

Toegankelijkheid: Toegankelijk en veilig voor alle deelnemers, inclusief mensen met mobiliteitsbeperkingen en zwangere vrouwen. Voor rolstoelassistentie, laat het ons van tevoren weten, en wij helpen u met het gebruik van de lift bij de zijdeur.

Belangrijke Opmerking:
1. Kom 5-10 minuten eerder aan. Het spel start elk uur, precies op het uur.
2. Deze activiteit is moeilijk voor kinderen onder de 16 jaar; volwassen begeleiding is nodig.

Voor vragen of verzoeken kunt u ons gerust e-mailen.

Als je een bepaald tijdslot wilt boeken en je serious gaming ervaring wilt zekerstellen, gebruik dan deze link:
https://koalendar.com/e/ddw2024

Over Information Systems in the Built Environment (TUe)

De ISBE-groep maakt deel uit van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. De ISBE-groep voert onderzoek en onderwijs uit op het gebied van informatiesystemen die worden gebruikt voor de engineering en het beheer van de gebouwde omgeving, waarin deze systemen zijn ingebed.

The Green Escape: Return from the future

Important Instructions and Details

An eduational serious game

Scan me! Booking page

Partners
Station area, The Green Escape: Return From The Future, Cafeteria corner, ground floor, Vertigo building, TU/e campus, De Zaale , Map No. F6
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig