Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Opus Collection

Waar modern design industriële elegantie ontmoet, en alledaagse objecten worden getransformeerd tot functionele kunst voor eigentijdse ruimtes...

Rock-e , Wall-e , Ascend Chair — © Utku Cem Mutlu , Hagia Project

Gebaseerd in Istanbul, combineert de Opus Collectie van Studio Nera modern design met industriële elegantie. Deze innovatieve, sculpturale stukken, vervaardigd uit roestvrij staal, zijn ontworpen voor eigentijdse interieurs. De collectie herinterpreteert alledaagse objecten als functionele kunst.

Wall-E Stoel

De Wall-E Stoel is een sculpturaal wonder van modern design en industriële elegantie. De cilindrische rugleuning en ronde zitting, ondersteund door meerdere slanke poten, creëren een harmonieuze balans van vorm en structuur. Gemaakt van roestvrij staal, is deze stoel een getuigenis van minimalistische kunst, waardoor het een ideaal middelpunt is voor modefotografie en hoogwaardige interieurs. Het is meer dan een stoel; het is een artistiek statement.

Ascend Stoel

De Ascend Stoel belichaamt verticale elegantie en verfijning, ontworpen om het oog te vangen en elke ruimte te verrijken. De hoge, slanke rugleuning symboliseert aspiratie, terwijl de ronde zitting en verlengde poten een opvallende visuele aantrekkingskracht bieden. Gemaakt van roestvrij staal, is de Ascend Stoel perfect voor editoriale fotoshoots en modeshows, waarbij de harmonie van vorm en innovatief design wordt benadrukt.

Rock-e Stoel

De Rock-E Stoel herdefinieert het concept van beweging met zijn mix van rust en moderne stijl. De cilindrische rugleuning en brede zitting, ondersteund door zacht gebogen poten, zorgen voor een kalmerende schommelbeweging, vergelijkbaar met een schommel. Gemaakt van roestvrij staal, is deze stoel ideaal voor eigentijdse interieurs en dient als een functioneel kunstwerk dat kijkers uitnodigt om zijn unieke esthetiek te ervaren.

Play video

Over Studio Nera

Studio Nera een multidisciplinair designstudio dat zich uitstrekt van architectuur tot meubels en AI-innovaties. Door geavanceerde technologie te combineren met artistieke visie, creëert het studio unieke en functionele stukken die alledaagse objecten transformeren tot sculpturale meesterwerken. Van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal tot geavanceerde AI-gedreven ontwerpen, Studio Nera verrijkt hedendaagse interieurs met elegantie en innovatie, en verlegt de grenzen van modern design

Rock-e Chair — © Yaren Akca , Ancy Creative

Ascend Chair — © Yaren Akca , Ancy Creative

Wall-e Chair — © Yaren Akca , Ancy Creative