Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Mirage

Bezoek JSPR en stap in de wereld van 'Mirage'. Ontdek onze innovatieve verlichtingscollecties die interieurs transformeren en de verbeelding prikkelen

JSPR studio — © JSPR

JSPR presenteert met trots nieuwe verlichtingscollecties tijdens Dutch Design Week. Vanuit de Lichtstad ontwerpen én produceren we unieke producten die interieurs wereldwijd sieren. Ontdek onze nieuwste collectie, Mirage, en ervaar de surrealistische sfeer in onze showroom/productie!

JSPR: Een verlichtingsstudio met een passie voor grote verlichtingsobjecten

JSPR is een ontwerpbureau gevestigd in het hart van Eindhoven, tevens de Nederlandse Lichtstad. Het team is verheugd om zijn nieuwste verlichtingscollecties te presenteren tijdens Dutch Design Week. Met een passie voor gróte verlichting staat JSPR bekend om het creëren van hoogwaardige, handgemaakte verlichtingscollecties. Ze zijn trots op het ontwerpen én produceren van hun producten in hun hoofdkwartier in Eindhoven, de stad waar oprichter Jasper van Grootel in 2005 afstudeerde aan de bekende Design Academy. Met bijna 20 jaar ervaring in interieurontwerp sieren JSPR's producten hotels, restaurants en luxe woningen over de hele wereld!

Dit jaar nodigt JSPR je uit om 'Mirage' te ontdekken, hun nieuwste collectie die een surrealistische, dromerige sfeer belichaamt. Tijdens de tentoonstelling krijgen bezoekers de kans om de showroom en producten van JSPR te verkennen, de ontwerpers te ontmoeten en een kijkje te nemen in hun werkplaats, waar alle producten worden gemonteerd voordat ze wereldwijd worden verzonden.

Over JSPR

JSPR, gevestigd in Eindhoven, de Nederlandse Lichtstad, is gespecialiseerd in hoogwaardige, handgemaakte verlichting. Oprichter Jasper van Grootel, afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, combineert innovatief ontwerp met eigen productie. Met bijna 20 jaar ervaring sieren hun ontwerpen wereldwijd hotels, restaurants en luxe woningen. JSPR is toegewijd aan het creëren van unieke en artistieke verlichting die ruimtes transformeert, met een passie voor gróte verlichting.
Partners