Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

JOB’S PLAYGROUND

The inner child is not childish

Een atelier vol verhalen, modellen, prototypes, producten en objecten. In deze georganiseerde chaos zal Job van den Berg een combinatie van nieuwe en oude projecten presenteren. Deze projecten variëren van industrieel vervaardigde producten en handgemaakte meubels tot unieke kunstwerken.

CUT THROUGH METAL SKINS

Een nieuwe serie meubels en objecten gemaakt van pragmatische metalen volumes met onregelmatige handvormige gaten. Achter de gaten verschijnen verschillende metalen huiden en verpletterde objecten als een tweede façade. Een dialoog tussen machinaal en door mensen gemaakt.
- Crashes
- Crushes
- FUN FUN FUN

SMILING MIRROR

Een spiegel die je laat glimlachen, creatie van ontwerper Job van den Berg exclusief voor Werkwaardig.

BRICKWORK VASE

Baksteen, baksteen, baksteen, baksteen, baksteen, bakstenen! De bakstenen vaas is eindelijk vertaald naar een porseleinen versie!

Play video
Play video

Over Job van den Berg

Job van den Berg is een industrieel meubel- en productontwerper met een fascinatie voor materialen en maakprocessen. Met zijn ontwerpstudio onderzoekt en ontwikkelt hij innovatieve productieprocessen, materialen en toepassingen in samenwerking met verschillende ambachtslieden en fabrikanten. Dit resulteert in producten die zich op het snijvlak van industrie en kunst bevinden.