Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

If you like it or not

sketches, scale models, ideas

Welkom in mijn natuurlijke omgeving, de werkplaats. Deze week neem ik de vrijheid om een indruk te geven van het werk dat ik heb gemaakt, van producten en meubels tot sculpturen, concepten en prototypes. ik zal werken laten zien waarvan ik vind dat ze het waard zijn om gezien te worden.

Open studio

Welkom in mijn natuurlijke omgeving, de werkplaats. Deze week neem ik de vrijheid om een indruk te geven van het werk dat ik heb gemaakt, van producten tot sculpturen, concepten en prototypes. ik zal werken laten zien waarvan ik vind dat ze het waard zijn om gezien te worden.

Over Rens Hein

Rens Hein maakt objecten, maatwerk, interieurs en exposities. Met een grote liefde voor materiaal en maken, hij streeft naar vernieuwende combinaties tussen verschillende technieken en materialen. Het ontwerp proces ontstaat van uit de werkplaats, waar details en verbindingen worden samengebracht tot een vaak minimalistisch beeld. Waar kwaliteit en functie lijdend zijn met respect voor de kennis en technieken en waar verwondering voor de materialen centraal staan. Zoals in Material Dialogue.
Sectie-C area, Hall 4, Daalakkersweg 4 , Map No. H1
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan