Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Restacked

Meubilair wat de ruimte transformeert

Restacked - Workspace — © Bob Frederik

Restacked is een multifunctioneel meubelstuk met een breed scala aan functies. Als een uniek en innovatief ontwerp herdefinieert het de ruimte.

Eindeloze mogelijkheden

Restacked kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het kan dienen als werkplek, de ruimte verdelen, of op zijn kant worden gedraaid om nog meer functies te ontdekken. Restacked biedt eindeloze mogelijkheden.

Restack je eigen verbeelding van meubilair – alles is mogelijk.

Partnerschap

Restacked heeft veel potentie. Als object zelf, is het multifunctioneel maar er is zicht op meer groei en ontwikkeling. Geïnteresseerd? Ontwerper Bob Frederik staat open voor een gesprek is actief opzoek naar partners en investeerders.

Over Bob Frederik

Als productontwerper ben ik recent afgestudeerd aan de Minerva Academie voor Kunst en Design in Groningen. Ik ontwerp meubels en licht-objecten. Met mijn experimentele aanpak richt ik me op innovatie, functionaliteit en eenvoud, wat resulteert in minimalistische, speelse en tijdloze ontwerpen.

Ik ben freelance ontwerper en sta open voor nieuwe opdrachten. Neem gerust contact met me op, laten we samen de mogelijkheden van design ontdekken!

Restacked - outdoor kitchen — © Bob Frederik

Restacked - Wardrobe — © Espen Makken

Restacked - Divider — © Bob Frederik