Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Guess what

Vijftien visies op de wereld, vijftien creatievelingen zoeken hun eigen pad. Expositie van studenten van Bachelor Visual Communication en 3D Design.

Bachelor project

Tijdens de Bachelor studie bij Sint Lucas i.s.m. the University of Northampton dagen we studenten uit dieper te graven en meer te experimenteren. In 4 jaar tijd krijgen deze studenten de kans om op het gebied van Visual Communication of 3D design een extra studie boven op hun MBO-diploma te behalen.

Kun jij raden wat onze Bachelor studenten zoal leren tijdens deze pressurecooker studie?

Bij de Bachelor krijgen studenten de kans een eigen projectbrief te schrijven en de themaā€™s die daarbij horen te doorgronden. In sneltreinvaart doen zij vaardigheden op om vragen te beantwoorden die niet aan de oppervlakte liggen. Henzelf en de opdracht verder te ontdekken door dieper te graven en in gesprek te gaan met mensen en professionals die ze voorheen niet kenden. Dat graven gaat gepaard met veel knopen doorhakken, diepe fronzen en zowel hardop als in hun gedachten te denken: Wat nu?

Over SintLucas

SintLucas

Met een ruim aanbod aan creatief-technische opleidingen in Boxtel en Eindhoven is SintLucas al ruim 75 jaar dƩ vmbo- en mbo-school voor creatieve beroepen. Kortom: wij leiden ontwerpers op: mensen die kunnen bedenken, ontwerpen en creƫren. De creativiteit van SintLucas is nooit alleen maar leuk of mooi. Het heeft een positieve impact op mens en milieu. Onze studenten leren betekenisvolle ideeƫn bedenken en realiseren.