Zoeken

Sluit zoeken
Enversed Studios

Enversed nodigt iedereen uit om de wereld van game-gedreven innovatie te ontdekken en te zien hoe dit nieuwe manieren biedt om te leren, creƫren en spelen. Van virtual reality tot serious gaming en simulatie, deze expo draait om het zelf ervaren!

Bezoek ons op de 7e verdieping van het Veemgebouw op

Thema - Edutainment

Ontdek hoe een mix van immersieve media en game-design de creatie van boeiende, leuke en educatieve ervaringen mogelijk maakt. Ontdek hoe speelse concepten kunnen helpen bij complexe thema's, gepersonaliseerde ervaringen kunnen creƫren of sociale betrokkenheid kunnen vergroten.

In onze expositie kun je meerdere edutainment- en entertainmentervaringen beleven!

- Speel een mixed reality bordspel!
- Stap in een VR-ballon en vlieg door een vallei
- Verken verschillende web-based educatieve spellen
- Doe mee aan een van de VR-partygames
- Bestuur RC-auto's met een VR-headset!

Thema - Exploratie & Storytelling

Technologieƫn zoals virtual reality hebben het unieke vermogen om mensen onder te dompelen in ruimtelijke ervaringen, waarbij ze de mogelijkheid hebben om op nieuwe en unieke manieren te interacteren. De ruimtelijke vrijheid die virtual reality biedt, daagt ontwerpers uit om bestaande storytellingconcepten voor dit medium opnieuw te bedenken. Hoe begeleid je gebruikers? Hoe ga je om met multi-user ervaringen? Hoe ga je om met verschillende gezichtspunten en perspectieven?

In onze expositie kun je meerdere virtuele reizen ervaren!

- Maak een virtuele tour in een ruimte van 20x30 meter
- Stap in een historische rondvaart door de grachten van Amsterdam in de 17e eeuw
- Neem plaats in een VR-paraglider en vlieg over de Alpen!
- Los een moordmysterie op in een interactieve AI-installatie

Thema - Teambuilding & Talentontwikkeling

Mensen leren door ervaring, maar in veel gevallen doen ze dat met een beperkt begrip van hun eigen kernvaardigheden en talenten. Dit beperkt ons vermogen om ons echte potentieel te bereiken, zowel als individu als in een team.

Ontdek hoe gesimuleerde trainingsomgevingen, talent-escaperooms en zakelijke strategie-spellen mensen helpen hun talenten te ontdekken en hun capaciteiten te ontwikkelen!

- Test onze Talent-Games escaperoom
- Ontdek hoe wij VR/XR/AI-gebaseerde trainingsoplossingen ontwikkelen
- Verken verschillende trainingsapplicaties die vandaag de dag worden gebruikt in echte trainingsomgevingen.

Play video
Play video

Over Enversed

Wij zijn Enversed Studios. Een team van gepassioneerde ontwerpers en gamedevelopers dat creativiteit combineert met kennis van technologie, zoals gamification, XR en AI. Daarmee ontwikkelen we serious games en ervaringen die jou als vernieuwer, ondernemer of organisatie helpen je visie te realiseren.