Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

2024 DDW Digital Future - Dinner & Conference

Sluit aan bij een spectaculair diner, conferentie en netwerkevenement in The Effenaar - het officiële programma van DDW Mission Day: Digital Future

Tijdens dit evenement brengen we ontwerpers, vernieuwers en young creatives samen. Ontmoet toonaangevende leiders uit de industrie, creatieve partners, collega’s en potentiële opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. Ga met ons mee op deze creatieve reis naar de digitale toekomst.

16:00 - 17:30 Conferenentie: ‘Global Gamechangers – Digital Future’

De conferentie duikt in het onderwerp design, soft tech en AI vanuit een mondiaal perspectief. Technologie verbindt de wereld, maar toch lijken we verder van elkaar te verharden en door slimme algoritmes tegenover elkaar te staan. Moeten we niet onze relatie met de wereld en de natuur om ons heen herdefiniëren, evenals de relatie met de mensen en de technologie waarmee we dagelijks omgaan? Hoe kunnen technologie en AI meer kleur en begrip terugbrengen in de samenleving, om een menselijke, natuurlijke ervaring te creëren? Hoe ziet onze nieuwe natuur eruit wanneer we AI het laten ontwerpen?

Informatie over sprekers en onderwerpen wordt begin oktober gedeeld.

17:30 - 19:00 Netwerk evenement en borrel

Nadat we tijdens de conferentie ons brein hebben gevoed, is het tijd voor de sprekers en het publiek om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Verbreedt je netwerk, leer nieuwe mensen kennen en deel je kennis en kunde.

19:00 - 22:00 Creative Industry Dinner Experience

De Creative Industry Dinner Experience is een unieke mix van innovatieve technologie toepassingen, high-end food design, funky muziek en inspirerende keynotes. Het evenement vindt plaats in de grote zaal van The Effenaar. Er gaat speciale aandacht uit naar prikkelende presentaties van internationale kopstukken uit de creatieve sector. Luister naar Nathalie van Sasse van Ysselt, de visionair op het gebied van immersief design en voormalig vice president van The Sphere in Las Vegas, en Borre Akkersdijk van ByBorre, terwijl ze hun ervaringen delen op het gebied van digitale innovatie en duurzaam design.


The event wordt mede mogelijk gemaakt door ENTRY en partners:
CreativeNL
Dutch Design Foundation
Dutch Digital Design
Provincie Noord-Brabant
Effenaar Lab
BUas
MindLabs
ByBorre

Over ENTRY

ENTRY is een evenementen organisator met focus op de creatieve industrie en internationale samenwerking. We werken vanuit de missie: ‘Linking Global Creatives – Empowering Positive Impact’, en gebruiken de kracht van evenementen om de Nederlandse en internationale creatieve industrie aan elkaar te koppelen rondom verschillende thema’s.

Effenaar - main hall

Partners