Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

DEN Digital Transformation Lab

Een ervaring om het gesprek te openen over de gewenste toekomst van cultuur

We heten je van harte welkom in het DEN Digital Transformation Lab, een plek waar je je een voorstelling kunt maken van de toekomst van cultuur in een groeiende digitale samenleving.

Hoe wil je dat jouw culturele ervaring er in 2040 uitziet?

Natuurlijk is niet alles te voorspellen, maar zeker is dat de toekomst wortelt in de wereld van vandaag. Ons leven nu en straks wordt steeds digitaler. We ontmoeten elkaar online, bekijken de wereld via onze smartphone. Die smartphone brengt ook steeds meer direct binnen handbereik. Dit heeft impact op hoe we als publiek cultuur zien, vinden en ervaren. In het DEN Digital Transformation Lab zijn we benieuwd hoe jij wilt dat jouw culturele ervaring in 2040 wordt vormgegeven.

In ons lab ga je aan de slag met een toekomstvisie. In deze interactieve ervaring word je geconfronteerd met dilemma's die tot nadenken stemmen en verken je de mogelijke gevolgen van je keuzes.
We nodigen je uit om jouw ideale culturele ervaring voor te stellen in een tijdperk dat wordt bepaald door digitale innovatie. Terwijl je jouw toekomst voorstelt, kom je in contact met anderen die jouw aspiraties delen of juist heel andere mogelijkheden zien. Samen creëer je een collectieve visie op een cultureel rijke toekomst.
Wat als in de toekomst in elke hoek van je leven en je scherm een canvas van creativiteit schuilt ?

Over DEN kennisinstituut cultuur&digitale transformatie

DEN is de drijvende kracht achter digitale transformatie voor cultuur. We signaleren trends, ondersteunen innovatie, ontwikkelen kennis en bieden tools voor culturele organisaties om hen voor te bereiden op een digitale toekomst.
Strijp-S area, MU Hybrid Art House, Torenallee 40-06 , Map No. B13
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig