Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

The Design Effect

Een handvol overtuigende innovaties van de beste Nederlandse designbureaus

De top vier Nederlandse ontwerpbureaus presenteren zich in 'The Design Effect' met evenzovele overtuigende voorbeelden. Gerealiseerde projecten die niet alleen aansluiten bij de DDW Mission Days maar vooral ook een leerzaam inzicht bieden in de veelkoppige complexiteit van het ontwerpproces.

Showcasing the design effect

Using a handful of telling realized projects, The Design Effect explains what makes design effective in business but especially social settings. The design needed to make big and small changes happen. The design that is mastered by Modyn, npk design, Spark design & innovation and Steketee design.

Toegelicht door de ontwerpers

Elke werkdag zal een lead ontwerper van een van de vier deelnemende toonaangevende bureaus de tentoongestelde project door middel van korte interactieve presentaties niet alleen van context voorzien maar ook vragen beantwoorden. De bureaus zijn Modyn, npk design, Spark design & innovation en Steketee design.

G100

Designlink staat voor goed industrieel ontwerp. Elk jaar nemen we de honderd best ontworpen producten op in de G100. Producten die niet alleen relevant zijn (voegen alleen toe waar iets ontbreekt, een oplossing zijn van een echt probleem) maar ook innovatief en/of origineel zijn, bijzonder zijn goed vormgegeven, in Nederland door een Nederlandse ontwerper of voor een Nederlands bedrijf zijn ontworpen. Om te laten zien waar we in Nederland goed in zijn en waar industrieel ontwerpers én hun opdrachtgevers onderscheidend bijdragen.

Over Designlink

Designlink als ruim tien jaar het platform voor hoogwaardige initiatieven die tot doel hebben de ‘designketen’ te professionaliseren. Dat kan gaan om opdrachtgeverschap en ondernemerschap, maar ook om kennis- en beleidsontwikkeling. Designlink werkt samen met (regionale) partners en profileert zich als Nederlands enige design-ketenorganisatie.
Partners
Strijp-S area, Klokgebouw | Hall 3, Klokgebouw 50 , Map No. B2
Map wordt geladen...