Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Ready made

Crafted luxury

LUNAR — © van Genugten

Atelier van Asseldonk presenteert de nieuwste en grootste ontdekkingen met de lasrobot. Kant-en-klare producten en beproefde concepten van RVS en brons. Een doorlopend traject waarin we onze liefde voor industrieel design combineren met onze handgemaakte handtekeningen.

Las Robot

De Las-Robot is de evolutie van machines zoals wij die kennen. Vrijheid in de palm van onze handen, tekenen als oude schilders. Metaal is het blanco canvas voor onze toekomst-bouwers om tijdloze stukken te creëren. We staan ​​aan de vooravond van een ontdekking, zoals de eerste primaten de eerste gereedschappen ontdekten. De Lasrobot wordt getemd door onze bouwers en laat ons de toekomst vormgeven.

Over Atelier van Asseldonk

Atelier van Asseldonk is ontstaan door een relatief kleine en losjes gestructureerde groep mensen die projecten baseren op onderzoek en ontwikkeling, in de eerste plaats omwille van radicale innovatie en plezier.

Wij opereren in zowel het publieke, private als institutionele domein en creëren ruimtes en autonome werken. Het atelier werkt aan projecten variërend van kunstopdrachten, architectuur, interieurconcepten en productontwerp op basis van het concept.

Weld robot

LUNAR Pendant lamp 30 — © van Genugten

LUNAR Wall lamp 30 — © van Genugten

LUNAR Pendant lamp 50 - slim — © van Genugten