Zoeken

Sluit zoeken
Parallel

WOVEN STRUCTURE

Onderzoek naar materiaal en kleur om een artistieke geweven structuur te creëren.

"des perles tissées bleus" — © Juline Lulu Constance

"Woven Structure" is een serie geweven objecten gemaakt van materialen zoals papier en keramiek, waarbij textieleigenschappen worden nagebootst door middel van zeefdruk en weven.

Het verkennen van materiaal en kleur

"Woven Structure" is een serie objecten gemaakt van materialen zoals papier en keramiek, waarbij textieleigenschappen worden nagebootst door middel van zeefdruk en weven. Deze processen geven de objecten een tastbaarheid die ze ontlenen aan geweven stof, waardoor beweging, textuur en kleur aan het materiaal worden toegevoegd en onderzocht wordt hoe we textiel kunnen ervaren in zijn afwezigheid.

woven object

"Kleine kraaltjes, grote kraaltjes, papieren draad, papieren stroken, zeefdruk, tekenen, een beetje wit, een heleboel blauw en om af te ronden, misschien nog een paar kraaltjes."

Over Juline Lulu Constance Moreau

Parallel – After School Episode tentoonstelling toont werken van 16 afgestudeerden van de Design Academy Eindhoven. Gecureerd door de afgestudeerden zelf, die in de loop van hun studie hechte vrienden zijn geworden, zal de eerste editie van deze multidisciplinaire tentoonstelling te zien zijn tijden

"perle sur perle" — © Juline Lulu Constance

"des perles tissées blanches" — © Juline Lulu Constance