Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

The Playground

Leef je uit met verschillende workshops, demo's, tentoonstellingen en ga in gesprek met makers.

Make Eindhoven metalcasting — © foto: Make Eindhoven

Make Eindhoven is een vrijplaats voor creatieve geesten om te experimenteren met materialen en processen. Deze DDW willen we iedereen in contact laten komen met deze materialen, processen en de community.

Maak kennis met Make Eindhoven.

The Playground' laat zien wat Make Eindhoven mogelijk maakt op het gebied van experimenteel maken. We stellen onze workshops open voor publiek, we presenteren resultaten van onze deelnemers, we geven uitleg, organiseren lezingen en demonstraties.

The Playground' nodigt iedereen uit om nader kennis te maken met Make Eindhoven. Door getuige te zijn van en deel te nemen aan de verschillende activiteiten tijdens DDW, ervaar je zelf hoe het is om materiaal tot leven te brengen.

Bekijk ook 'Riso-or-Not'. Een presentatie van resultaten van werksessies die we samen met Wobby.club organiseerden met een speciaal geselecteerde groep jonge illustratoren en kunstenaars.

Play video

Over Make Eindhoven | NRE

Wij zijn Make Eindhoven. Drie werkplaatsen onder één dak in het centrum van Eindhoven. Een vrijplaats voor creatieve en artistieke makers die de mogelijkheden van materiaal en techniek willen verkennen. Een plek om te experimenteren, innoveren, creëren en stimuleren; om kennis te delen

Riso-or-Not — © foto; Make Eindhoven

Make Eindhoven Glass