Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Mixing Typologies

10 jaar Creative Chef Studio staat voor 10 jaar multidisciplinair denken en doen. Doelbewust breken met regels en het mixen van discplines!

CERAMIC BEANS — © CCS

Mixing typologies staat centraal bij alle werken van de Studio! Hoe maak je een experience van een stoel die niet geschikt is om op te zitten? Waarom eet je een verhaal dat je aanzet tot denken over een betere toekomst? Waarom kun je een gebruiksvoorwerp niet gebruiken in een dinersetting?

CERAMIC BEANS

Deze speciale keramieke objecten zijn gebaseerd op het verhaal van 'de boon'. Het design is gebaseerd op de uniekheid van moeder natuur, de verhalen rondom bonen en de kracht van BIOdiversiteit. De kleuren zijn gebaseerd op de echte kleuren die op bonen zitten. Deze kunstwerken kunenn gebruikt worden aan tafel, als decoratie als kadootje of als kunstwerk in je huis.

DINNER SCULPTURE NO 4

In ons Smaakmuseum organiseerde we een speciale diner experience met onze partner Naturalis Biodiversity Center. Deze experience was gekoppeld aan een short documentaire, die gelanceerd wordt tijdens de DDW.
Het concept van een echt groeiende tafel werd gekozen om de gasten volledig onderdeel te maken van de natuur en de habitat waar ze in zaten

Dit Dinner Sculpture zal getoond worden tijdens de Dutch Design Week!

FUTURE FOOD CITY EXPERIENCE

De FFC diner experience vertelt het verhaal van een stad over 200 jaar waar alles weer in balans is met ecosysteem de wereld. De mensheid heeft de perfecte manier gevonden om te gedijen, en om in een stad te wonen die hyperlokaal en sustainable is waar biodiversiteit centraal staat.

Dit diner nodigt gasten uit om een kort moment in deze stad te wonen en om te ontdekken hoe toekomsteten precies smaakt. Tijdens deze beleving wordt een verhaal vertelt dat is gekoppeld aan speciale ingredienten die worden geserveerd. Het is gebaseerd op technologieën en oplossingen die nu al mogelijk zijn in de food sector. Een mix van speciale geluiden, geuren, een begeleidende video en unieke customer journey brengt gasten aan tafel. Beter gezegd, naar het Future Food City kunstwerk.

Het menu is gebaseerd op wat er nu al mogelijk is om te verbouwen, waarbij we uitgaan van een volledig hyperlokaal en sustainable systeem. Algen en zeewier gecombineerd met wilde bessen en allemaal eetbare bloemen en speciale microgreens.

Het daadwerkelijk eten van de toekomst zorgt voor een grotere kans dat gasten deze utopische versie verder vertellen aan een ander.

Over

Creative Chef Studio is wereldwijd erkent als de leidende expert in multisensoriale storytelling en experience design concepten.

Gebaseerd op de multidisciplinaire Kunst, Design, Musiek en Food concepten van oprichter en kunstenaar Jasper Udink ten Cate, powered door Producer Jeroen Prins, is de studio gespecialiseerd in het ontwikkelen van emotioneel aansprekende belevingen die de capaciteit hebben om een herinnering te worden voor een breed publiek!

DINNER SCULPTURE NO.4 — © CCS

FUTURE FOOD CITY EXPERIENCE — © CCS