Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

5 year Anniversary!

"Vijf jarige bestaan van onze studio vieren: Een retrospectieve tentoonstelling over hoe we het status quo hebben uitgedaagd."

5 year Anniversary WhiteNoiseDada! — © WhiteNoiseDada

WND presenteert een overzichtstentoonstelling van 5 jaar creatieve experimenten en avonturen. Gevestigd in Atelier 15 op het terrein van Piet Hein Eek, leggen wij de absurditeiten van de consumptiemaatschappij bloot met humor en satire. We gebruiken afvalstromen en streven naar sociale duurzaamheid.

Vijf Jaar Creatieve Experimenten Ontsluierd: Een Overzichtstentoonstelling

WND’s overzichtstentoonstelling biedt een boeiend inzicht in vijf jaar creatieve verkenning en innovatie. In Atelier no.15 in de omgeving van Piet Hein Eek, belicht deze showcase onze reis van het uitdagen van conventionele normen door kunst en ontwerp. Ons werk, variërend van gedurfde experimenten tot sociaal bewuste projecten, weerspiegelt onze inzet om de status quo te bevragen en nieuwe grenzen te verkennen.

Centraal in deze tentoonstelling staat ons gebruik van afvalmaterialen, waarbij we afgedankte items omtoveren tot prikkelende kunstwerken die de wegwerpmentaliteit van de hedendaagse cultuur uitdagen. Met humor en satire onthullen we de absurditeiten van onze consumptiemaatschappij. Elk stuk is kritiek op de waarden die een wegwerpcultuur in stand houden, terwijl we de mogelijkheden van duurzame praktijken in de creatieve industrie vieren.

Deze tentoonstelling weerspiegelt onze eerdere inspanningen en legt de basis voor toekomstige verkenningen. Door thema’s van sociale duurzaamheid en materiaalhergebruik te verkennen, nodigen we bezoekers uit om de relatie met consumptie en waarde te heroverwegen. Ga met ons mee terwijl we grenzen verleggen en de wereld herdefiniëren.

Over WhiteNoiseDada

WhiteNoiseDada, opgericht door Klaas Kuiken en Charley Reijnders, is een multidisciplinair ontwerpbureau. Wij verkennen de absurditeiten van het moderne leven en nemen het kapitalisme en menselijk gedrag satirisch onder de loep. Met gewaagde kleuren en vervreemdende vormen creëren wij unieke ontwerpen die de status quo uitdagen. Ontdek onze collectie of vraag maatwerk aan. We staan ook open voor interdisciplinaire samenwerkingen of een kopje koffie.

Retrospective exhibition in Milan — © Ronald Smits

Collection WhiteNoiseDada — © Jan Willem Kaldenbach

Meetingroom Hotel Piet Hein Eek — © Jan Willem Kaldenbach

Partners