Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

CRASH LANDING

Een groepstentoonstelling van collectible en signature designs, met werken van meer dan 18 verschillende kunstenaars van over de hele wereld.

Een meteorietregen van begeerlijke objecten is gedetecteerd in de ruimte. Berekeningen wijzen erop dat dit hemelse fenomeen op weg is naar de aarde en met astronomische snelheid het hart van Eindhoven zal raken.

GET READY FOR

“CRASH LANDING” verkent een speculatief verhaal rondom collectible en signature designs, met een speciale focus op enkele van de meer sculpturale stukken in het veld. Deze werken, vaak omschreven als buitenaards van aard, wekken een gevoel van verwondering op—waardoor we ons kunnen voorstellen dat ze afkomstig zijn uit verre sterrenstelsels.

Het thema van de tentoonstelling draait om de impact van hun fysieke en metaforische botsing met onze realiteit. Fysiek zal de ruimte, door middel van zijn scenografie, een gevoel van verstoring en reconstructie oproepen, veroorzaakt door de ‘impact’. Metaforisch omarmt de show een gedurfde, punk-geïnspireerde collectieve benadering, waarbij wordt gereflecteerd op de afnemende aanwezigheid van collectible en signature design tijdens Dutch Design Week. Hiermee willen we het belang benadrukken van het behouden van dergelijke werken in de schijnwerpers van hedendaagse designgesprekken.

Exhibiting Artists

Chan Chiao
Flora Manon
Jung Pyeori
Kasper Boelens
Lana Bolkvadze
Laurids Gallée
Lenny Stöpp
Leonie von Saldern
Lois x Leon van Spijk
Lucas Maassen
Marie Judith
Minoesch Noël Beeldstroo
Ori Orisun
Rik van Veen
Sarah Roseman
Sho Ota
Siiri Oksanen
Soyoun Kim
Tessa Koot
Aart van Asseldonk

Over Sunhyo Mast + Friends & BVDSKringloop

Sunhyo Mast is a multidisciplinary artist, designer, and curator based in Rotterdam, The Netherlands.
Centre area, Heuvel 187- Ingang Catharinaplein, Heuvel Galerie 133 , Map No. E19
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig