Zoeken

Sluit zoeken
Embassy of Water

HARMONIZING HYDROGLYPHS

Waterbewustzijn opnieuw vormgeven met levende geometrie

Harmonizing Hydroglyphs — © Eva van Strien

Eva's werk overbrugt design, ecologie, inheemse kennis en technologie en wordt gedreven door een diepe liefde voor onze aarde. Eva beschouwt design als een krachtig instrument om de relatie tussen mens en natuur opnieuw vorm te geven.

Alles in het leven, in het universum bestaat uit energie, frequentie en vibratie.

Alles in het leven heeft een bepaalde trillingssignatuur. Geometrie is de uitingsvorm van deze trillingssignatuur, van geluid en frequenties. In dit project worden bepaalde geluidsfrequenties zichtbaar gemaakt in water uit de rivier de Dommel. Deze wetenschap wordt cymatics genoemd.
HARMONIZING HYDROGLYPHS zijn patronen die wervelvelden van een specifieke frequentie uitzenden, passend bij de geluiden van gezonde waterlichamen vol leven.
Op deze manier wordt de fysieke structuur van water getransformeerd zodat het weer overeenkomt met haar oorspronkelijke uitingsvorm, haar oorspronkelijke beweging; natuurlijk levend water. Wanneer dat het geval is, worden de principes van een intrinsiek regeneratief systeem weer actief. De complexe zelfherstellende en zelf-regenererende capaciteiten van water kunnen zo weer tot uitdrukking worden gebracht. HARMONIZING HYDROGLYPHS zijn levende wervelvelden gebaseerd op het nabootsen van de natuur in termen van geluid, cymatics en bio-geometrische patronen voor (stedelijke) waterregeneratie, oxygenatie, kwaliteitsverbetering en in het algemeen om waterleven te ondersteunen en verbeteren.

Over Eva van Strien

Eva van Strien is een trans-disciplinaire TEK (Traditionele Ecologische Kennis) ontwerper, onderzoeker en innovator. Eva introduceert een nieuwe regeneratieve ontwerpbenadering om bij te dragen aan het oplossen van urgente sociaal-ecologische probleemstukken. Eva creëert een nieuw designbewustzijn.

Andere deelnemers

Embassy of Water

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Embassy of Water